Ballen actie 2020/2021, De 40 ballen zijn compleet ,

1 november 2020 9:00


met een bal van Henk en Rini Huigen en een bal van Eric Tweebeeke is de lijst compleet iedereen onwijs bedanktHet is goed dat ik de namen op een briefje kreeg aangereikt want ik had er vast een paar fout geschreven. Deze meiden doen het in de competitie ook super en ik kan u aanraden om een keer op de zaterdag te komen kijken naar deze kanjers.

Meiden en begeleiding bedankt  gr Rob

 

WIE MAAKT DE 40 VOL NOG TWEE BALLEN DAT MOET KUNNEN IK WACHT OP UW BELLETJE 06-10540129

Wil je de club ook een steuntje in de rug geven sponsor een balletje voor 50 euro staat u op het mooie bord in de kantine.

Mooi dat ze aan deze actie mee doen dank jullie wel.

38 ballen op onze lijst in de kantine ik zou zeggen wie maakt de 40 vol

meisjes O-15,Nico Vonk, Tony en Gerard Heine,Patrick Vet, Peter Oomen jr, Tino Vredeburg, Dick van Nooij, Sjoerd Hoorn, Allyne de Wit, Kees Rijkhoff, Henk vd Beld, Danny Vleeshouwer, Melvin Bruijn, Adrie Swart, Rick Vet, Henny Vet, Rob en Wiljo Vet, Richard Vet, Dennis Kaskes ,

Jurgen v.d Laan, Bas v.d Laan, Rob van het Ent, Klaas Ris, Snacbar Marktzicht, Mukro, Timo en Truus v.d Laan, Jeugd elftal Jo-13-1 o.l.v Kees, Hypotheek advies, Henny Rijkers, Ron Rijkers, Pieter de Jong, Tante Beb Groentjes, Cock en Maureen Sierhuis, Siem Naber, Tiny Vet, Corrie en Ben Van Assema, Nico en Gon Vook, Irma Borst, Lex en Ella Visser, Café het Laantje.

 

En ik begrijp dat u het te druk had om u aan te melden maar voorruit het kan nog ff een belletje aan Rob 06-10540129 en u staat er bij.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!