Nieuwsbrief 8

10 mei 2021 21:00


Seizoen 2020 / 2021

 • Lieve Saenden vrienden en vriendinnen,

   

  Het is iedereen zo langzamerhand wel duidelijk dat het complete seizoen niets meer gaat worden. Er wordt op dit moment nog getraind, dat schept nog enigszins een band, maar het is het gewoon niet. Met een kantine die niet open mag, blijft het allemaal behelpen. Wat overblijft is het uitvoeren van het noodzakelijke onderhoud en het voldoen aan onze verplichtingen.

  Na een droevige periode in de privé-sfeer ben ik de draad weer aan het oppakken.

  Ik heb het over verplichtingen, daarmee kom ik vanzelf ook op de verplichtingen van u als lid. De meesten snappen hoe hard het nodig is de club te steunen en dat kan al gewoon door contributie te betalen. Voor dat geld wordt alles op orde gehouden zodat we, als het weer mag, weer lekker los kunnen.

  Toch ben ik bedroefd als ik moet zeggen dat er toch nog een aantal leden zijn die denken dat dit niet hoeft. Na een fiks aantal oproepen en herinneringen is het geduld op en gaan we knalhard een incasso bureau de vrije hand hierin geven.

  Ik ben van mening dat dit naar de leden die wel betaald hebben, niet meer dan rechtvaardig is. Samen zijn we Saenden, dat geldt voor alles.

  Meent u zichzelf hierin te herkennen dan bent u in elk geval gewaarschuwd.

   

  Verder kijken we als club hoe we, als alles achter de rug is, onze leden iets terug kunnen geven. In wat voor vorm dat zal zijn hangt ook af van de financiële situatie zoals die op dat moment aanwezig is. Ook dat weer voor hen die betalen.

   

  Een huishoudelijke mededeling vanuit onze terreinploeg:

  Na 7 juni kan er niet meer getraind worden. De velden gaan er dan allemaal uit om het komende seizoen aan te kunnen.

   

  Verder zijn we als bestuur, daarin ondersteund door Wim Ijsseldijk, bezig met de vormgeving van een toekomstbestendig bestuur.

   

  Er is inmiddels overeenstemming over een nieuw organigram.

  Alle lagen van de club zullen vertegenwoordigd zijn in het bestuur. Naast een DB (Dagelijks Bestuur) van voorzitter, secretaris en penningmeester zullen de volgende commissies ook een plaats hebben in het hoofdbestuur:

  jeugd-, dames- overige senioren-, kantine-, voetbaltechnische-, terrein en onderhoudscommissie.

  We zijn druk bezig met het invullen van de vacatures. Mogelijk zult u hiervoor ook benaderd worden. Onder het motto dat heel veel handen het werk licht maken, moet het kunnen dat we met elkaar dit zo gaan invullen.

   

  Op dit moment zijn we bezig met het beschrijven van de Missie en Visie van ons aller Saenden. Dit statement zal leidend zijn bij te nemen beslissingen in de toekomst.

   

  Wij zullen u structureel blijven informeren over de vorderingen en tijdens de komende ALV in November 2021. Dan vinden de verkiezingen van de bestuursleden en de goedkeuringen van o.a. de missie en de visie plaats.

   

  Rest mij een aantal van onze trouwe leden die de afgelopen tijd slecht nieuws over hun gezondheid gekregen hebben, een enorm hart onder riem te steken.

  We denken aan ze en wensen ze alle kracht toe in de tijd die voor ons ligt.

   

  Met vriendelijke groet,

  namens het bestuur van ons en uw aller Saenden

  Ron Rijkers

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!