De geweldige gabbers van Saenden genieten met volle teugen

16 februari 2021 11:30

Een trotse voetbal papa

Het is een regenachtige zaterdagochtend ergens in Augustus.
In de hoek van het hoofdveld voor de kantine zet trainer Rey door de meeste meester genoemd zijn parcourtje uit voor de eerste training van de mini s. Een groepje van 8 a 9 jongens in de leeftijd tussen de 6 en 8 jaar wacht gespannen af.

In de stromende regen leert trainer Rey ze de eerste kneepjes van het voetbal.
Ondanks de regen die dag zijn de mannen niet te stoppen.
Deze zaterdag was het het startschot van hopelijk een fantastische periode bij Saenden.
Nu 5 maanden later zijn het ondertussen 10 geweldige gabbers geworden.
Elke zaterdag ochtend en woensdagmiddag worden deze toekomstige eerste elftal spelers getraind door een groep vrijwilligers onder leiding van hoofdtrainer Rey.
Daarvoor namens de geweldige gabbers enorm veel dank.
Deze groep jongens wordt met de week beter en nu al hoor ik op andere verenigingen dat ze niet tegen dit team durven te spelen zodra er echte wedstrijden gaan worden gespeeld.
Maar wie zijn deze geweldige gabbers dan? Ik zal ze stuk voor stuk aan u voorstellen.


Daley : Wat een middenvelder gaat dat worden. Dribbelt zo makkelijk zijn tegenstander voorbij en zorgt ervoor dat de spits een niet te missen kans krijgt. Een echte team speler en oh zo belangrijk voor een elftal

Dylan: Een van de twee linksbenige spelers in het team. Dylan is op weg om een van de beste verdedigers te worden. Niemand komt hem voorbij en hij pakt zo makkelijk de bal af. Mathijs de Ligt is jaloers op hem.

Jayson: Toekomstig eerste elftal keeper. Is niet te houden op het veld, duikt van de ene hoek naar de andere hoek om de ballen uit zijn goal te houden. En uitschieten dat hij kan zo hard en ver.

Jermuel en Jermaith: Wat is deze tweeling goed. Kwamen een keer op een zaterdagochtend even kijken en zijn niet meer weg te denken uit dit team. Met deze twee mannen in je team weet je dat het goed zit. Dribbelen passen en scoren geen enkel probleem voor deze boys.

Joey: De spits van de toekomst wat maakt hij makkelijk doelpunten. Hij heeft echt een neusje voor de goal. Gaat er ook keihard in en is voor niemand bang een nachtmerrie voor elke verdediger.

Lucas: Een keiharde verdediger die voor niemand bang is. Geen enkele tegenstander komt hem voorbij. Gebeurt dit toch dan komt de specialiteit van Lucas “de sliding” eraan te pas.

Ryan: De andere linksbenige uit het team, en wat voor een linker heeft hij. Ryan schiet zo hard dat de ballen door het net heen gaan. En aan inzet geen gebrek Ryan is voor niemand bang.

Sirac: Ook zo n talent. dribbelen, verdedigen scoren wat kan deze kanjer niet?. Rent over het hele veld om zijn teamgenoten te helpen , Hij heeft longen als een paard.

Seth: De kleinste van het stel maar groot in zijn daden. Seth dribbelt als de beste en is voor niks of niemand bang. Hij wint al zijn duels. Hij scoorde laatst op training de een na de andere goal

Dit zijn de geweldige gabbers en wat een heerlijk stel is het
Elke zaterdag en woensdag trainen deze jongens en ze worden met de week beter.
Als u ziet wat een progressie deze jongens boeken, het is een lust om dit te mogen zien.
Maar het aller belangrijkste is toch echt die lach, die je al ver voordat je het terrein opkomt over de velden hoort galmen. Wat een plezier hebben ze met elkaar.
Ga zo door jongens, het is een feestje om jullie elke week te mogen zien voetballen.

Een trotse voetbal papa

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!