TravelXL Reisbureau Mukro, onze trouwe adverteerder van Saenden

16 mei 2021 14:15

JK

Ja! Het kan weer!
Boek uw reis veilig en vertrouwd bij TravelXL Reisbureau Mukro.
Met reeds 50 jaar ervaring is TravelXL Reisbureau Mukro een begrip in Wormerveer, Krommenie en Assendelft en zelfs ver daarbuiten. Ons team met 5 vaste werknemers staat voor u klaar en biedt u een hoog serviceniveau en een uitgebreide bestemmingskennis.

 

Buitenlandse vakanties dichterbij

Het kan weer: grenzeloos genieten!

Buitenlandse vakanties komen snel dichterbij nu de grenzen weer open gaan. Het kan (straks) weer! Genieten van je sangria op dat Spaanse terras? Een Griekse salade bestellen? De taverna’s houden alvast een tafeltje voor je vrij.

Naar geel en groen
Zoals aangekondigd heeft het ministerie van Buitenlandse Zaken de kleurcode van een beperkt aantal landen en regio’s van oranje in geel of groen veranderd. Het nieuwe reisadvies betekent dat reizen naar deze bestemmingen door het kabinet niet langer sterk worden ontraden: Finland, Ierland, Portugal, alle eilanden van Griekenland, de Balearen en de Canarische eilanden in Spanje en de verre bestemmingen Aruba, Curaçao, Sint Maarten, Rwanda en Thailand.

Wijs op reis
Ga in elk geval wijs op reis en laat je door ons goed informeren. Boek je vakantie vertrouwd met onze ’Zekerheidsgarantie: Omruilgarantie, Geld-terug-garantie en Repatriëringsgarantie. Vraag naar de details voor een onbezorgde vakantie.

Bekijk onze blog
Bekijk onze blog met het laatste nieuws. En vraag ons je hierin te adviseren. Bel of mail ons. Of kom bij ons langs. Zo voorkom je teleurstellingen en kun je straks écht grenzeloos genieten!

 

https://www.travelxl.nl/mukro?utm_source=Nieuwsbrief&utm_medium=email&utm_campaign=20210514Nieuwsbrief

 

 

 

 

 

                                                                

PS Achter ons pand hebben wij gratis parkeergelegenheid voor onze klanten.

Weet u al precies wat u wilt? Boek dan makkelijk en snel op onze gebruiksvriendelijke website en wij regelen de rest voor u tot in de puntjes! Boeken via onze eigen website geeft als zekerheid dat wij, nadat de boeking is gemaakt, contact met u zullen opnemen of alle details kloppen. Ook kunnen wij u helpen wanneer u mogelijk andere vragen heeft. Welke andere website/reisbureau biedt u deze extra service?

 

 

Bron: https://www.travelxl.nl/
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!