Maandag 11 oktober tot en met zondag 17 oktober

10 oktober 2021 18:00


De wedstrijden van afgelopen zaterdag
Veel overwinningen bij de verschillende teams. Een aantal teams staan dan ook bovenaan. Dus dat gaat prima.

JO11-1 kreeg echter koploper Odin op bezoek. Odin klopte tot dusver elke tegenstander met flinke cijfers. Ook Saenden moest er aan geloven. Toch voor JO11-1 een dikke pluim, wederom deze week een nieuwe speler in de gelederen. Dus vanaf begin van het seizoen al 6 nieuwelingen in dit team. Dat heeft natuurlijk nog wat tijd nodig.

MO17-1 op bezoek bij SVA. Beiden nog zonder puntverlies, dus aan de bak konden onze meiden. Een spannende 3-4 werd over de streep getrokken en dus staan onze “dames-in-de-dop” gewoon bovenaan.

De Mini-Champions League bij Saenden

Afgelopen zaterdag was ie er dan weer, voor de eerste keer dit seizoen, de Mini-Champions Leaque. Saenden deed mee als Inter Milaan. Allemaal nieuwelingen bij Saenden. Een paar kleine nederlagen. Alleen Bayern Munchen was echt een maatje te groot. Maakt allemaal helemaal niet uit. Het was supergezellig. Samen met de 12 andere Mini-teams streden we voor de eer. Het was fantastisch weer en een volle bak met ouders/grootouders. Iedereen heeft weer genoten. 7 november is de volgende editie en wel bij SVA. Iedereen weer bedankt die hieraan heeft meegeholpen.

Trainingen tijdens Herfstvakantie

Voor alle duidelijkheid, we gaan gewoon door met trainen in de Herfstvakantie. Wel vervalt de training van komende vrijdagmiddag, 15 oktober dus, voor de O8 tm O13-teams. Dit in verband met verschillende redenen.

Programma komende zaterdag

De KNVB heeft, heel vreemd en voor het eerst, wel een programma gemaakt voor de O13-teams en ouder. Voor de jongere kids is er geen programma, maar wel trainen dus!!!

Mini-training – Kleutervoetbal - Kaboutervoetbal

Ondanks dat er een afvaardiging meedeed met de Mini-Champions Leaque, gingen we toch met 4 kids een balletje trappen. Komende zaterdag uiteraard weer de gewone Mini-training olv Ray.

Wil je ook een keer met je zoontje of dochtertje meetrainen?

Iedereen is welkom vanaf (ongeveer) 4 jaar. De training is elke zaterdagochtend van 10 tot en met 11 uur bij Saenden. Het is gratis en geheel vrijblijvend. Er is een speciale Mini-informatie-app waarin alle ouders staan m.b.t. informatie over de trainingen. Wil je toegevoegd worden? Mail dan naar: jeugdvoorzitter@saenden.nl of geef dit op zaterdag door aan Ray, Hans of Vanessa.

Vakantiegangers Herfstvakantie

Wil iedereen aan zijn leider(s) doorgeven of je nog op vakantie gaat? Mochten er namelijk van een bepaald team veel kids ontbreken, dan gaan we een snipperdag aanvragen bij de KNVB. Overigens mag dit maar 1 x per team, dus we moeten we zuinig hier mee omgaan.

Agenda

 

16 oktober                     -        Herfstvakantie – aangepast speelschema jeugd

23 oktober                     -        Herfstvakantie – aangepast speelschema jeugd

7 november                    -        Mini-Champions Leaque

12 december                  -        Mini-Champions Leaque

18 december                  -        Laatste inhaal/bekerronde voor de Winterstop

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!