Maandag 20 december tot en met zondag 3 januari

19 december 2021 16:00


Corona
Heel snel en heel onverwacht zijn we in een “harde lockdown” beland. Hoe we hier mee omgaan m.b.t. trainingen etc.……… daar komen we snel op terug. Via de teamapps en de site zullen we een en ander communiceren.
Afgelopen weekeinde was zo wie zo al de laatste wedstrijdronde voor de Winterstop, dus we zouden toch al de komende weken geen wedstrijden hebben.
Nogmaals, snel hoort iedereen wat we gaan doen de komende tijd.

De wedstrijden van afgelopen zaterdag

We hadden een vijftal thuiswedstrijden op het programma staan. Tevens gingen er wat teams trainen bij Saenden. Was dus evengoed lekker druk op het complex.

JO13-1 boekte een mooie overwinning tegen SDW, 3-1.

MO15-1 kreeg Sporting Krommenie op bezoek. Wederom een knappe overwinning voor de dames van MO15.

JO17-2 kreeg het ooit roemruchte RCH JO17-1 op bezoek. De Heemstedenaren werden gespaard vandaag, 4-1 winst voor Saenden.

JO17-1 had wat personele problemen en diende aan te treden tegen Vitesse’22 JO17-1. Saenden moest vandaag een flinke nederlaag incasseren, 1-5. Helaas Vitesse een maatje te groot vandaag.

MO17-1 kreeg DEM op bezoek. DEM een middenmoter, met wat sterke invallers in de ploeg, stal met 0-1 de drie punten van Saenden. Een gevoelige nederlaag.

Mini-training – Kleutervoetbal – Kaboutervoetbal bij Saenden

Er waren flink wat kinderfeestjes, maar toch weer een lekkere groep waar we mee gingen trainen. De komende twee weken geen Mini-training i.v.m. Kerst en Nieuwjaarsdag.

Wil je ook een keer met je zoontje of dochtertje meetrainen?

Iedereen is welkom vanaf (ongeveer) 4 jaar. De training is elke zaterdagochtend van 10 tot en met 11 uur bij Saenden. Het is gratis en geheel vrijblijvend. Er is een speciale Mini-informatie-app waarin alle ouders staan m.b.t. informatie over de trainingen. Wil je toegevoegd worden? Mail dan naar: jeugdvoorzitter@saenden.nl of geef dit op zaterdag door aan Ray, Hans of Vanessa.

Agenda

12 december                  -        AFGELAST IVM CORONA; Mini-Champions Leaque

17 december                  -        AFGELAST IVM CORONA; Kerstfeest bij Paintball Jungle met DJ; O15 tm O19

? … januari                     -        Nieuwjaarsbingo

15 januari                      -        Hervatting competitie t/m O12

22 januari                      -        Hervatting competitie O13 en ouder

1 juli t/m 3 juli               -        Jeugdkamp Overasselt

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!