AH spaaractie

9 oktober 2021 7:30

IB

Over de periode van 13 september tot en met 3 oktober kon je bij bepaalde boodschappen bij Albert Heijn sparen voor je eigen voetbalclub. Aan de actie te zien zijn er veel AH-klanten die Saenden een warm hart toedragen. De totale opbrengst van de AH spaaractie is uitgekomen op € 859,--. Een prachtig bedrag waar we een mooie bestemming voor gaan vinden. In de AH app staat vermeld dat de voetbalpassiecampagne na de winterstop opnieuw van start gaat. Spaar je dan ook weer mee voor onze mooie club? Wij houden je te zijner tijd weer op de hoogte.


Namens de vereniging bedanken wij iedereen die hier tot dusver, op welke wijze dan ook, een bijdrage aan heeft geleverd.

 

Mocht je geen klant van AH zijn, niet getreurd. Ook de Vomar heeft een spaaractie waarbij je voor je voetbalclub kunt sparen. Met de “Klant Is Koning” kaart spaar je automatisch voor de door jou aangegeven voetbalclub. Wat moet u hiervoor doen:

 

  1. Download de Vomar-app en maak hierin een digitale Klant-is-Koning kaart aan. Wil je liever een fysieke kaart? Deze kun je gratis meenemen bij jouw Vomar.
  2. Koppel vervolgens je kaart aan de club met onze unieke clubcode: SAWO2021
  3. Laat altijd je kaart of app scannen bij je boodschappen. Je spaart automatisch mee!
  4. Vomar maakt ieder kwartaal 0.5% van het bedrag dat alle leden aan boodschappen besteden over naar onze club.

Kortom, het is in een mum van tijd geregeld en kost jou helemaal niets extra. Koppel dus snel je kaart en spek onze clubkas!

 

 

 

 

Namens het bestuur Irma

 

Bron: https://www.ah.nl/acties/voetbalpassie
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!