SCHEIDSRECHTERS GEZOCHT

12 september 2021 19:00


De jeugdafdeling van Saenden is in de afgelopen maanden enorm gegroeid. Vanessa is al weken bezig om alle nieuwe leden / nieuwe teams van een tenue te voorzien en ook met de teamindelingen wordt nog druk geschoven omdat er steeds nieuwe leden bij komen. Met een zo hard groeiende jeugdafdeling groeit ook de behoefte aan ondersteuning bij de wedstrijden. Wij zijn dus dringend op zoek naar nieuwe scheidsrechters. vangen, je krijgt van ons een shirt en een drankje in de rust of na afloop.

Ik ben afgelopen week de meeste teams al langs geweest, maar plaats ook op deze manier nog een oproep! Het zou fijn zijn als er uit elk team 2 of 3 jongens/meiden vanaf jo15/mo15 zijn die af en toe op zaterdag een wedstrijdje willen fluiten. Als je komt fluiten is er altijd iemand om je even op te 
In de komende weken zullen wij een voorlichtingsbijeenkomst organiseren om voor alle verschillende teams de regels uit te leggen. Wij sluiten deze middag gezellig af met pizza. Opgeven kan via de activiteitencommissie jeugdactiviteiten@saenden.nl of via 06-43891930.

Voor vragen of meer informatie kun je ook contact opnemen met mij via bovenstaand nummer.pizza.JPG

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!