Voor alle (nieuwe) jeugdleden en hun ouders

12 september 2021 19:15


Nadat wij inmiddels ruim anderhalf jaar alleen maar hebben kunnen trainen, hebben alle jeugdteams afgelopen weekenden weer de eerste wedstrijden kunnen spelen. Wat was het fijn om niet alleen spelers op het veld te zien, maar ook weer ouders op ons complex te mogen ontvangen. En wat het eerste weekend succesvol voor onze teams! Onze jeugdafdeling is in het afgelopen jaar wederom gegroeid.
Wij willen langs deze weg alle nieuwe leden en hun ouders hartelijke welkom heten bij Saenden. Er hebben inmiddels 2 informatiemomenten plaatsgevonden maar op woensdag 6 oktober om 19.30u zullen wij nog een kennismakingsbijeenkomst organiseren. Iedereen is daarbij van harte uitgenodigd, maar vooral voor nieuwe ouders kan het handig zijn om even langs te komen.

Nu het seizoen is begonnen en de wedstrijden zijn gestart moet ook alles daaromheen weer georganiseerd worden en daar hebben wij uw hulp bij nodig. Zoals bekend vragen wij alle ouders in ieder geval 2x per jaar een kantinedienst te verzorgen zodat zowel onze thuisspelende teams als de gastteams voorzien kunnen worden van een bekertje limo in de rust en de ouders een kopje koffie met iets lekkers kunnen halen. Maar daarnaast zijn er nog een heleboel zaken die geregeld moeten worden om alle wedstrijden goed te laten verlopen. Wij zijn dringend op zoek naar een scheidsrechterscoördinator. Wie oh wie zou het leuk vinden om deze taak op zich te nemen?

Een veilig sportklimaat staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn vanaf dit seizoen op zoek naar een nieuwe vertrouwenscontactpersoon. Meer informatie hierover kunt u vinden via de volgende link https://centrumveiligesport.nl/media/1148/cvsn-functieprofiel-vcp_v-vereniging-2021.pdf

Tot slot zijn wij op zoek naar vrijwilligers die het leuk zouden vinden om af en toe een jeugdwedstrijd te fluiten. Voor onze jongere jeugd (tot en met onder 15) doen wij ook een beroep op de jongens en meiden van verschillende teams, maar dat is op dit moment niet voldoende. Onze scheidsrechterspoule heeft behoefte aan uitbreiding. Als u het leuk vindt om af en toe een wedstrijd te fluiten met name ook voor de teams onder 16, onder 17 en onder 19 dan vragen wij u om dat aan ons kenbaar te maken.

Heeft u interesse in één van bovenstaande functies dan kunt u uw belangstelling kenbaar maken bij de activiteitencommissie jeugdactiviteiten@saenden.nl.

Voor vragen of meer informatie kunt u ook contact opnemen met Mirella Peereboom 06-43891930.

Met uw hulp kunnen wij er een mooi seizoen van maken!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!