Trainer René Reijinga volgt zijn gevoel en vertrekt bij Saenden

29 november 2021 10:30

verslaggever

De oefenmeester is bezig aan zijn vierde seizoen als hoofdcoach bij de club uit Wormerveer. ,,Ik wil hier met opgeheven hoofd en door de voordeur vertrekken. Mijn gevoel zegt dat dit een goed moment is om bij een andere club te kijken wat ik daar kan bereiken.”

20131012_109_2.JPG
De oefenmeester maakte het nieuws van zijn vertrek zondagochtend bekend bij het bestuur en de spelers van Saenden. ,,Dat was een verrassing voor de meeste mensen. Saenden is een fantastische club die in mijn hart zit.” Reijinga boekte in zijn eerste jaar in 2019 meteen het grootste succes in zijn Wormerveerse trainerskaren: kampioen met Saenden in de vierde klasse. ,,En eigenlijk hebben we het elk jaar goed gedaan. Ook nu staan we er prima voor. Het is mijn streven om de club met een prijs achter te laten.”

Contacten met nieuwe clubs heeft de trainer nog niet. ,,Ik sta open voor alles, maar het is voor mij heel belangrijk dat een vereniging ambitie heeft. Bovendien wil ik ook voor mezelf kijken tot wat ik in staat ben bij een nieuwe vereniging.”

Pijn deed de beslissing hem wel. ,,Ik heb hier prachtige jaren gehad, maar mijn verhaal bij Saenden gaat na dit seizoen echt eindigen.”

Reijinga kwam dit weekeinde met Saenden in competitieverband niet in actie. De uitwedstrijd bij Hollandia T in Tuitjenhorn werd zondag afgelast. Wanneer de wedstrijd wordt ingehaald is nog niet bekend.
20131012_303.JPG

Bron: NHD
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!