Meedoen Zaanstad - RKVV Saenden

Meedoen Zaanstad

Meedoen Zaanstad

Meedoen Zaanstad maakt mogelijk dat kinderen uit gezinnen met lage inkomens kunnen sporten of deelnemen aan culturele activiteiten. Daarnaast ontvangt u een geldbedrag voor schoolkosten. 

Via de webshop Meedoen Zaanstad bestelt u een sport- of een cultuuractiviteit voor een jaar. De vergoedingen worden vanuit de webshop rechtstreeks overgemaakt naar de vereniging of instelling. Meedoen Zaanstad is een samenwerking van de gemeente Zaanstad, Jeugdfonds Sport & Cultuur Zaanstreek en de Zaanse  sport- en cultuurorganisaties.
Flyer

Uw kind inschrijven

Vindt u het belangrijk dat uw kinderen sporten of naar muziekles kunnen, maar kunt u moeilijk rondkomen?
Zijn uw kinderen tussen de 4 en 18 jaar? Of boven de 18 maar nog bezig met mbo-2 ,havo of vwo? Dan kunt u Meedoen Zaanstad aanvragen. Meedoen Zaanstad bestaat uit twee delen: een geldbedrag voor bijvoorbeeld sportkleding of schoolkosten en een sport- of cultuuractiviteit voor een jaar.

Vraag nu Meedoen Zaanstad aan
Hier vindt u het inschrijfformulier 

Klik hier voor Promotiefilm

Zoek een sport- of cultuuractiviteit in de webshop en schrijf uw kind in.

Als u de aanvraag voor Meedoen Zaanstad heeft gedaan en de aanvraag is goedgekeurd, dan krijgt u een brief met inloggegevens. Ga dan naar inloggen (rechts bovenaan deze website) en zoek samen met uw kind een sport of culturele activiteit uit. De gemeente betaalt de lessen. U hoeft dus niets voor te schieten.

U moet altijd eerst contact opnemen met de vereniging om te kijken of er
nog een plek is in het team, voordat u een bestelling plaatst via
Meedoen Zaanstad. Vergeet niet uw kind bij de vereniging aan te melden.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!