1521AG
WORMERVEER
tel. 075-6216037

Zaterdag 9-10-2021 Saenden complex Wormerveer.

Langzaam komen de spelers van JO-8 binnen druppelen. De druk is hoog met drie wedstrijden ongeslagen. Houden ze het vol? Ze starten met de warm-up en krijgen nog Tips van de coaches Bas en Maurice. Geconcentreerd staan de spelers te luisteren terwijl de spanning op de gezichten zichtbaar is.
Om 09:00 start de wedstrijd, en het wordt een topper. In de basis staan Daley M, Lucas, Dylan, Seth, Joep en Daley K. Ze gaan er meteen vol tegenaan en krijgen mooie kansen.
In de derde minuut wordt dat verzilvert door Joep met de 1-0 voor een uitzinnig publiek.
Dit doelpuntenfestijn zou aanhouden en op volgorde in eerste helft wordt er in de 8e ( joep),11e ( Dustin ), 19e (Jermiah) en 22e (Jemuel) gescoord.
In de tweede helft zou dit aanhouden met in minuut 24 en 32 ( Jemuel), 33 (Joey ), 34 ( Jemuel),
35 en 36 ( Joey ), 38 ( Lucas ), 40 ( Dustin ) en in 41 Jermaih als laatste.
Eindstand 14-0 voor onze ongeslagen toppers.
De aanvallers, verdediging en middenvelders deden allemaal hun best en dat was op het veld goed te zien. Al moest de coach ze af en toe even toespreken maar dat hoort erbij.
Na afloop was er patat in de kantine voor de spelers en de scheids. Daar hebben ze het feestje van de kleedkamer nog even doorgezet. Het was weer een genot om te zien en we kijken allemaal uit naar de volgende wedstrijd om onze toppers weer aan te moedigen.
En natuurlijk is er bij de ouders de spanning!! Wat doen ze in de volgende wedstrijd!