Wandelweg 16
1521AG
WORMERVEER
tel. 075-6216037

Eindelijk was het dan zover, na een paar weekjes rust en de Teams opgesplitst, mochten de kanjers van Jo9-1 beginnen aan de wedstrijd tegen Odin 59.
Vol goede moed en strijd moesten de jongens van Saenden even wennen  aan een niveau hoger.
Een paar kansen dienden zich aan, en na een paar tegendoelpunten,  kwamen we op stoom met 2 hele mooie uitgespeelde kansen scoorde Lex en Joep hele mooie doelpunten.
We gingen daarna met 2-5 de rust in.
Na rust verloren we helaas een beetje de concentratie maar scoorde Joey alsnog een heel mooi 3e doelpunt voor Saenden.
Eindstand 3-12 verloren helaas.

Ik zeg volgende keer gaan we er weer voor Jongens vol goede moed,strijd en plezier !