JO 9 2 Verliezen eerste krachtmeting Saenden- krommenie 2-5

Saenden JO9-2

2 - 5

Sporting Krommenie JO9-4

Competitie

4e klasse (2e fase) 14

Datum

30 oktober 2021 10:30

Scheidsrechter

D. Peereboom

Accommodatie

Sportpark Saenden
Wandelweg 16
1521AG
WORMERVEER
tel. 075-6216037

Zaterdag was het dan zover. Na een welverdiende vakantie mochten de mannen weer de wei in.En ik zie u allen denken JO9 die hadden we in het begin van het seizoen nog niet. Dat klopt.Het was idd een jongens onder 8 team.                                                                                                    Maar de jeugdopleiding van ons Saenden staat in bloei  en groeit en groeit.Voor het seizoen 9 jongetjes en in de tussentijd opgelopen naar 12. Teveel voor 1 team. Dus is ervoor gekozen om 2 teams te maken. Nu speelde de leeftijd ook een rol. Na crisisberaad kwam eruit “ we gaan 2 elftallen inschrijven voor de JO 9 “.Nu nog de juiste teamindeling maken. Wat een verschrikkelijk iets om te moeten doen. Je gaat altijd kindjes of ouders teleur moeten stellen.Dat kindje wil bij dat kindje. Het andere kindje wil bij dat kindje.Het ene team is sterker dan de ander. Je doet het nooit goed. Dat hoorde je zaterdag op de tribune  en langs het veld al helaas.Maar uiteindelijk zijn er 2 elftallen samengesteld.

Maar 1 ding wil ik toch heel graag benadrukken het zijn wel 2 elftallen maar de mannen blijven 1 TEAM. Op woensdag en Vrijdag altijd samen trainen . Bij team uitjes of iets anders als 1 geheel.
En aangezien we altijd bij elkaar moeten invallen wordt de “sterkte”van de teams evenredig of in iedergeval zoveel mogelijk.Nu naar de wedstrijd.Allemaal mooi optijd aanwezig om het andere elftal aantemoedigen  Super mannen..Kleine warming up gedaan u kent het wel.Wat wel te merken was, er zat wat spanning op de mannen.Tegenstander ouder, groter en sterker. Ze waren iets wat geimponeerd.Maar na wat bemoedigende woorden begon de wedstrijd onderleiding van de uitstekend leidende scheidsrechter.Deze had net zijn papieren gehaald en was dolblij dat hij op dit hoge niveau mocht fluiten.Hij kon het tempo amper bij benen maar redden het net. Daarvoor dank.Jayson op de goal deze topper zie je met de week groeien. Staat als een echte keeper in goal en bijna niet te verschalken.Echter kon Jayson niet voorkomen dat we met een 0-2 achterstand de rust in gingen.

Eerste helft hebben we heel goed verdedigd aanvallend kwamen we tegen de beren van Krommenie niet echt aan te pas.Kleine kansjes waren ervoor Jemuel en Jermaih, maar helaas geen goal.In de rust de puntjes op de i proberen te zetten, maar helaas pakte dit niet zo goed uit.Krommenie scoorde de 0-3 en 0-4.Echter die gaste dachte dat ze eral waren. Toen kwam de veerkracht van onze tijgers boven.Lucas als centale verdediger niet te passeren pakte de bal af op het middenveld en na een weergaloze solo schoot hij de bal in het dak van de goal.Deze goal gaf energie je zag de mannen sterker worden Lex, Seth Daeley, Joey De tweeling Jermaih en Jemuel klapte nog harder erop.Plots kwam daar eindelijk de kans voor Joey. Die zat niet zo heel goed in de wedstrijd maar deze kans. KABAM GOAL.2-4 zou het dan toch nog kunnen.Helaas net niet. Op wat kleine kansjes na kwamen we niet meer dichterbij.Op het laatst werd het nog 2-5.Conclusie: een leeftijdscatogorie omhoog is toch wel wat lastiger maar als we goed blijven trainen zie ik het zeker rooskleurig tegemoed.Jayson, Lucas, Daeley, Seth, Lex, Jermaih, Joey en Jemuel jullie hebben alles gegeven. Iedereen is super trots op jullie.Dat geld trouwens ook voor de andere mannen in het andere teamJoep, Daley, Dustin en Dylan super gedaan.

Woensdag weer met ze alle trainen en op naar de volgende wedstrijd.Jullie zijn met ze alle een super team en een genot om te mogen trainen dank voor jullie inzet en plezier wat jullie uitstralen.

Een trotse voetbal vader

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!