KROMMENIE
tel. 075-6210279

Zaterdag de eerste uitwedstrijd voor de mannen.

Iedereen netjes optijd bij het station aanwezig. En wat zagen ze er gelikt uit, traningspakjes aan, dezelfde tassen. Het leek wel profclub waardig. Bij het altijd gezellige Krommenie aangekomen opzoek naar een kleedkamer. Met de nieuwe covid regels was dat nog een aardig gedoe.

De mannen begonnen onderleiding van aanvoerder Daeley aan de warming up. Jemuel, Jayson, Joey Jermaih, Dylan en Lucas volgde gehoorzaam. Na de warming up begon de wedstrijd.

Eigenlijk valt erover de wedstrijd niet veel te vertellen. Eerste helft 3-0 achter. De mannen weten nu hoe het is om tegen wat oudere en sterkere tegenstanders te moeten spelen. Tegenstander net wat feller,we kwamen overal net wat te laat of trokken ons voetje terug.

Tweede helft begon voortvarend. Al vroeg in de tweede helft kwamen we dankzij een mooie goal van Jemuel op 3-1. Je zag dat het geloof weer terug kwam we kregen toch wel enkele goede kansen. Maar dichter dan een schot op de lat van Joey zat er helaas niet in. Op het laatst zag je de krachten weg eppen en scoorde Krommenie nog twee keer.

Toch denk ik dat deze laatste wedstrijden ondanks de nederlagen goed is geweest voor de mannen. Je ziet ze  met de week sterker worden. Dat met dubbele cijfers winnen in het begin van het seizoen was leuk maar of je er nu beter van wordt is de vraag. Vanaf  Zaterdag gaan we vanaf de eerste minuut knallen en niet als ik “boos” in de rust moet worden.

Iedereen op de club ziet hoe goed jullie met ze alle kunnen voetballen. Niet meer bang zijn voor grotere of  sterkere tegenstanders en uitgaan van jullie eigen kracht dan weet ik zeker dat jullie eerste overwinning als JO 9 2 snel komt. Woensdag en Vrijdag weer lekker trainen. Dat houd in voetballen om beter te worden en NIET aan elkaar zitten.

Ik ben super trots op jullie dat elke training zoveel kinderen op komen dagen. Met ze alle kunnen we daar alleen maar beter van worden. Jullie zijn allemaal toppers en ik kijk elke Woensdag, Vrijdag en Zaterdag met heel veel plezier naar jullie en met mij vele andere ouders opa s, oma s. broertjes en zusjes