Jongens onder 9 genieten met veel plezier. - RKVV Saenden

Jongens onder 9 genieten met veel plezier.

Jongens onder 9 genieten met veel plezier.

Saenden JO9-2

3 - 3

Saenden JO9-1

Competitie

4e klasse (2e fase) 14

Datum

4 december 2021 10:00

Scheidsrechter

Enora Doets

Accommodatie

Sportpark Saenden
Wandelweg 16
1521AG
WORMERVEER
tel. 075-6216037

Afgelopen zaterdag mochten de geweldige gabbers van de onder 9 eindelijk weer voetballen.Na de woensdag training had iedereen alweer ontzettend veel zin om de wei in te mogen.  Verzamelen deden we allemaal om 9:15 en iedereen was zo als het hoord weer stipt optijd.

Kleedkamer in , omkleden en wat opviel was dat niet iedereen zijn korte broek bij zich had.  Dus voor de volgende keer allemaal je korte broek aan en als dat te koud is een majo eronder.  De warming up begon en wie kwam daar plots aan Sinterklaas.  Na wat liedjes te hebben gezongen wat trucjes te hebben laten zien aan Sinterklaas kregen de mannen ook nog een cadeau

Namens iedereen van de onder 9 Sinterklaas ontzettend bedankt.

 

De westrijd die gespeeld werd was een onderlingen.  De twee onder 9 teams zitten bij elkaar in de poule daarom deze wedstrijd.  Helaas miste we Dylan door ziekte, hopelijk ben je weer snel de oude en zien we je woensdag weer.

En oh ja Dylan de Sint heeft ook iets voor jou achter gelaten.  Dustin was wel bij Sinterklaas maar tijdens de wedstrijd was Dustin weer naar huis.

Ook jij veel beterschap en hopelijk ben je snel weer de oude  Thanasis was er helaas ook niet jou hopen we ook weer snel te zien.  Thanasis je bent ook een topper en we gaan jou kunsten ook snel tijdens een wedstrijd zien.

Ook mochten we een nieuwe teamgenoot verwelkomen.  Rayan speelde zijn eerste wedstrijd voor ons aller Saenden.  En wat speelde hij goed een versterking voor elk team.  Rayan welkom , de passie die jij tentoonspreide was zo leuk om te zien we gaan nog veel van je genieten.  

De wedstrijd zelf was een genot om te mogen aanschouwen.  Schitterende aanvallen gezien.  Het mooie daaraan is dat je terug ziet waar ze optrainen.

Dus mannen door blijven trainen als daartoe de mogelijkheid is  Mooie verdedigende acties  Schitterde reddingen van Daeley, Jayson en Joep .

Mooie doelpunten werden er gescoord.  Doelpuntenmakers:

Jemuel 2x

Seth 1x

Lucas 2x

Mannen we zijn nu een aantal wedstrijden onder 9  We zien allemaal dat dit een niveautje hoger is als toen we onder 8 waren.  Maar wat is de vooruitgang die jullie allemaal boeken groot.  Daley, Lucas, Jermaih, Dylan en Rayan wat verdedigen jullie als toppers geen aanvaller komt jullie voorbij. Niet bang voor de tegenstander hoe groot ze ook zijn.  De middenvelders Lex , seth, ook zo goed. Klein van lengte maar oh zo groot in hun daden. Zo snel als jullie zijn niet normaal. Dustin als middenvelder. Zo sterk als jij bent niemand krijgt jou van de bal.  De aanvallers Jemuel, Joey,en Joep verdedigers doen geen oog dicht als ze tegen jullie hebben gespeeld. Het samen spelen gaat steeds beter dat zagen we ook bij enkele doelpunten. Ga zo door.  De keepers, Daeley ( die zijn eerste wedstrijd keepte) Jayson en Joep, met de week worden jullie beter. Met ze drietjes zijn jullie een nachtmerrie voor elke tegenstander.  Mannen het plezier en de vreugde die jullie met ze alle uitstralen is zo leuk om te zien.

Iedereen wil een glimp van jullie opvangen alleen kan dat helaas niet vanwegen de maatregelen.  Ouders het is een feest om jullie zonen te mogen coachen en trainen.  Ik doe het met veel plezier( hoop dat de mannen dat ook vinden)

Elke training weer is de onder 9 met ver uit de meeste jongens aanwezig dat maakt mij een trotse leider.  As woensdag als het weer het wil toelaten is er weer training vanaf 16:00 uur.  Ik hoop de mannen weer allemaal te mogen  zien zaterdag de laatste wedstrijden voor de winterstop laten we daar weer een geweldige voorstelling van maken.  

 

Een troste voetbal vader.

PS : Maurice, Mark K en Mark M dank voor het coachen en begeleiden van de mannen zowel op zaterdag als door de

 

o912.JPG

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!