tel. 075-6216037

saenden_vitesse.JPG

Het is weer zaterdag, wel koud maar zonnig! Kortom prachtig voetbalweer!

Vandaag mochten de toppers van de Jo9-2 het opnemen tegen Vitesse '22.

We waren allemaal iets eerder aanwezig om de Jo9-1 aan te moedigen, die ook een geweldige wedstrijd hebben gespeeld. Even lekker warm worden en dan beginnen we licht gespannen aan de wedstrijd die weer met flink wat toeschouwers bekeken werd. Het ging lekker gelijk op in de eerste helft met kansen aan beide kanten. Toch kwamen we helaas op 0-1 achterstand maar bleven goed op de posities spelen. Na een paar gemiste kansen wist Joep toch een kans te benutten waardoor we met 1-1 de rust ingingen.

Na de rust kregen we het niet voor elkaar om het goede spel van de tegenstander tegen te houden, waardoor we op 1-5 achter kwamen.

Na al het goede werk welke door onze toppers werd geleverd, was de concentratie weg en de energie aardig op. Lex wist nog wat reserve-energie te vinden en wist daardoor de eindstand op 2-5 te zetten.

Wat hebben jullie weer een mooie wedstrijd laten zien! Helaas niet gewonnen maar we waren zeker niet kansloos! Volgende keer gaan we gewoon winnen!

Dank je wel Toppers! Geniet van de voorjaarsvakantie en tot de volgende wedstrijd!