Wandelweg 16
1521AG
WORMERVEER
tel. 075-6216037

Saenden JO9-1  -  VV Assendelft JO9-2Op deze frisse, zonnige zaterdag ochtend mochten onze jongens weer hun kunsten laten zien. Lucas, Jemuël en Jermaih hadden al een wedstrijd in de benen, dus hopelijk nog genoeg puf over voor deze wedstrijd. De jongens werden goed aangemoedigd door JO9-2, top dat jullie met z’n allen zijn gebleven!Al snel bleek dat onze toppers de wedstrijd goed onder controle hadden. Binnen één minuut opende Joey het doelpunten festijn, snel gevolgd door een mooi doelpunt van Seth. Daarna volgde nog 2 doelpunten van Joey en 1 van Jemuël. Volgens mij gingen we met 5-0 de rust in. De tweede helft bleven de jongens goed samen spelen. De verdediging wist alle ballen weg te werken en anders stond Dustin daar nog die de ballen voor het doel wist te pakken. Topschutter van de dag Joey maakte de 6- en 7-0 en Jemuël mocht de 8-0 op z’n naam schrijven. Er werden wat posities veranderd waardoor de spitsen in de verdediging gingen en andersom. Dit resulteerde nog in een prachtig doelpunt van Daeley met een halve sliding. Assendelft werd nog één keer gevaarlijk en konden ook scoren. Eindstand was 9-1! In totaal hebben de beide teams van JO9 18 doelpunten gemaakt met maar slechts 5 tegen doelpunten, dit moest natuurlijk worden gevierd in de kantine met patat en limonade! Lieve jongens en dame, bedankt voor deze fantastische zaterdag ochtend, we hebben van jullie genoten, ga zo door!!Een hele trotse voetbalmoeder