tel. 075-6216037

saenden_sva.JPG

Het was weer zover! Zaterdagochtend dus... Matchday!

Het beloofde deze ochtend mooi voetbalweer te worden. Helaas zonder: Lex en Dylan, maar met waardige invallers: Lukas, Jemuel en Jermaih begonnen we aan de warming-up.

We begonnen de wedstrijd lekker scherp maar konden de snelle tegentreffer van SVA niet voorkomen.. 0-1.

Het leek wel alsof het de jongens en onze meid extra motiveerde om nog scherper en feller op de bal te zijn.

Elk duel werd met meer dan 100% inzet aangegaan!

Waardoor Joep en Jemuel het vizier op scherp gezet hadden en Joep de 1-1 maakte.

SVA nog onder de indruk van het geweldig verdedigende werk van onze toppers, kon daarop even geen antwoord geven. Jemuel leek wel een stoomtrein en scoorde de 2-1, 3-1, 4-1 en de 5-1!

Na de rust moesten we weer even de concentratie en onze posities terugpakken waardoor SVA kans zag op de 5-2 en de 5-3.

Nu mocht Jermaih invallen, en die dacht: wat mijn broer kan, kan ik ook!                                         Snel achter elkaar scoorde Jermaih de 6-3, 7-3 en de 8-3!

SVA gaf niet op en wist de 8-4 te maken, maar konden daarna niet meer door onze verdediging heen komen.

In de laatste minuten gingen Joep en Wilco samen nog 1x naar voren en zette Wilco de eindstand op 9-4!

Meid en jongens wederom een geweldige wedstrijd gespeeld!

Ik weet zeker dat jullie supporters genoten hebben van deze wedstrijd!