WORMERVEER
tel. 075-6216037

saenden_vitesse22.JPG

Zaterdag 9 april, dit keer mocht de Jo9 het opnemen tegen Vitesse ‘22.

Licht gespannen waren de dame en heren van Saenden wel want de vorige wedstrijd tegen Vitesse ‘22 was namelijk met 2-5 verloren. De warming-up verliep zoals altijd lekker ontspannen en ze waren scherp en klaar om te beginnen.

Direct na de aftrap was het samenspel echt super, waardoor Lex al snel door de verdediging brak en de score opende, 1-0! Niet veel later kwam Joep vrij voor de goal. Door een mooie pass van Jemuël kon Joep de 2-0 binnen tikken. Daarna was het de beurt aan de spits, door het goede druk zetten op de bal vanuit de verdediging gaf Jermaih een mooi steekballetje naar Jemuël die er 3-0 van maakte! Dat smaakte naar meer want nog geen minuut later tikte Jemuël ook de 4-0 binnen. Vitesse ’22 probeerde het wel maar kwam gewoon niet door de verdediging heen en Wilco met een mooie lange bal naar voren waardoor Joep de bal mee kon nemen naar de goal. Toch moest Vitesse ’22 een overtreding maken om Joep te stoppen. Joep twijfelde geen moment om deze zelf te nemen en met een krachtig schot de bal in de touwen te hangen, 5-0.Door deze voorsprong werd de overmacht van Saenden steeds sterker en wist Lex er voor de rust ook nog 6-0 en 7-0 van te maken.

In de rust, dolblij met deze voorsprong, konden ze niet wachten om weer te beginnen. Maar zoals al vaker is gebleken heeft Saenden na de rust wat moeite om terug te komen in het goede spel.De tegenstander krijgt dan meer ruimte om te voetballen en dat gebeurde dit keer ook. Waardoor Vitesse ’22 er 7-1 en 7-2 van maakte. Gelukkig was de concentratie daarna snel terug en waren het de broertjes Jermuël en Jermaih die meer aanvallend speelde en elkaar feilloos wisten te vinden. Door een hele mooie verre uittrap van keeper Jayson kon Jemuël met 1 tik de 8-2 maken. Ook Jermaih zag zijn kans schoon om voor de goal vrij te komen en door een mooie pass van Shiva kon hij er 9-2 van maken. Jemuël kon het niet laten en wist ook nog de 10-2 te maken. Door dit doelpuntenfestijn ebte de concentratie toch weer een beetje weg en zette Vitesse ’22 de eindstand op 10-3.

Dame en heren, het was weer een genot en een feestje om jullie weer te zien voetballen. Elke week zien we hoe jullie positie- en samenspel beter en beter wordt. Ga vooral zo door, dan worden jullie een moeilijk team om te verslaan! Volgende week een paastoernooi, kijk er nu al naar uit!