tel. 072-5332890

hsv_Heiloo_Saenden.JPG

Zaterdagochtend 21 mei, vandaag helaas de laatste wedstrijd van dit seizoen!

Om 9.00 uur moest er afgetrapt worden, dus werd er al om 8 uur verzameld op station Wormerveer.

Dit keer mocht de kracht gemeten worden tegen HSV uit Heiloo. Een tegenstander waar we nog niet eerder tegen gespeeld hebben.

Na de gebruikelijke warming up stonden we klaar om te beginnen. Al snel werd duidelijk dat dit een zware tegenstander was. Door 2 vroege tegen-doelpunten raakte Saenden uit zijn eigen spel en, hoe zuur ook, stonden we al snel 5-0 achter. Met zo’n achterstand is het moeilijk het geloof te houden, maar Saenden geeft nooit op! En dus probeerde we ons eigen spel weer op te pakken.

Kansen dienden zich weer aan door goed samenspel, waardoor Jemuël door de verdediging kwam en er vlak voor rust 5-1 van wist te maken.

In de rust even toegesproken door de coaches gingen we met goede moed de tweede helft in.

Eenmaal afgetrapt probeerde we de achterstand weg te werken, maar het mocht niet zo zijn. Kans na kans werd gemist. Omdat we zo graag wilden scoren viel er een gat in de verdediging, en was Jayson niet bij machte om de 6-1 en de 7-1 tegen te houden. Met nog een paar minuten te gaan ging het over en weer, maar helaas bleef de stand 7-1. Wat ook de eindstand was.

Toppers ook al hebben jullie het seizoen niet winnend af kunnen sluiten, toch zijn jullie kampioenen!

De groei die jullie hebben laten zien en al dat mooie voetbal was dit seizoen gewoon genieten!

Ik verleng in ieder geval mijn seizoenkaart en zal jullie volgend seizoen weer elke wedstrijd aanmoedigen.