WORMERVEER
tel. 075-6216037

Saenden_LSVV.JPG

Deze prachtige zaterdagochtend mocht Saenden het opnemen tegen LSVV.

Voor deze wedstrijd was de bezetting van het team minimaal. Vanwege een blessure en niet helemaal topfitte spelers. Er waren dus geen wissels mogelijk en zou het een pittige wedstrijd worden voor sommige. De warming-up verliep lekker, ware het niet dat de tegenstander het complex niet kon vinden en daardoor helaas 30 minuten te laat kwam.

Om 10 uur begonnen we dan eindelijk aan de wedstrijd onder leiding van onze scheidsrechter Tygo. De eerste paar minuten ging het lekker gelijk op. Wilco ging vanuit de verdediging op avontuur naar voren met de bal en wist vanaf de zijkant een mooie voorzet te geven op Jermaih. Hij was goed mee naar voren gelopen en tikte de 1-0 binnen!  Door goede verdediging van beide kanten bleef de bal veelal op het middenveld. Lex kreeg daar de bal in de voeten en zette de sprint in naar voren. Hij was de verdediging te snel af en maakte de 2-0! Met deze stand gingen we ook de rust in en na een lekker bekertje limonade en bemoedigende woorden van de coaches stonden beide teams klaar voor de 2de helft.

Direct na de aftrap zaten de toppers van Saenden er scherp op en al snel was daar Lex die in de rebound de 3-0 maakte! LSVV wist toch door te breken en kon de 3-1 maken. Enigszins verbaasd van de tegengoal herpakte het team zich goed. Het was toen Jemuël, die overigens nog niet helemaal fit was, al zijn energie gaf en maar liefst 6x op rij scoorde!! En de stand razendsnel op 9-1 zette. Wilco probeerde echt alles om ook te scoren, maar het mocht helaas niet lukken vandaag. Wel kon Lex nog een keer voor het doel vrijkomen en maakte de 10-1!

De laatste 5 minuten van de wedstrijd liet Saenden de reservespeler van LSVV ook meedoen, waardoor we 6 tegen 7 gingen spelen. De coaches van Saenden stuurden erop aan dat ze allemaal naar voren mochten gaan om aan te vallen. Shiva, ook niet topfit, leek wel een pitbull en ging elk duel aan om de bal te veroveren. Doordat iedereen naar voren speelde moest Jayson het in zijn eentje klaren achterin en als een waardige keeper stond hij zijn mannetje. Jermaih had nog energie over om met 2 mooie acties de 11-1 en de eindstand op 12-1 te zetten!

Om even de balans op te maken: Lex een hattrick, Jermaih een hattrick en Jemuël maar liefst een dubbele hattrick!! Boys en girl het was weer een geweldige wedstrijd met veel doelpunten, ga zo door!  Nog 2 wedstrijden te gaan en laten we deze winning-streak vootzetten tot het eind van het seizoen.Ik wens jullie allemaal een fijne mei-vakantie!