Wandelweg 16
1521AG
WORMERVEER
tel. 075-6216037

De eerste momenten van de wedstrijd moesten ze even ontwaken, onze mannen, op deze vroege herfstige zaterdagochtend maar waar de mannen voorheen nog als een zwerm bijen om de bal heen hingen was er vandaag echt een mooie verandering te zien binnen het team.
Het positiespel werd zichtbaar bij deze wedstrijd tegen SVA Assendelft.
Ze vragen om de bal, spelen over en ze verdelen zich meer over het veld.
Het is een genot om aan de zijlijn te staan en te zien hoe snel ze de dingen oppikken in deze wedstrijden en het zich eigen maken.
De mannen van Saenden en de mannen van SVA zijn gewaagd aan elkaar en beiden laten zij zich goed zien vandaag.
Dean weet de bal al gauw in de eerste helft te pakken te krijgen,  door de muur van SVA te breken en met zijn gloednieuwe knalgroene kicksen het eerste doelpunt te scoren.
Ook SVA krijgt verschillende kansen in de eerste helft en schiet op doel maar ze worden prachtig onderschept door Bart.
Het is een spannende wedstrijd die mooi gelijk opgaat.
Bart schopt met een scherpe trap de bal het veld in en de wedstrijd, waar onze mannen enthousiast instaan,  gaat verder.
Antonio scoort een mooi doelpunt en rent oh zo trots het veld in maar helaas.. hij had het even niet gehoord.. er werd net gefloten voor een overtreding door scheidsrechter Piet. Dit is jammer.
Even later pakt Dean de bal, stevent af op de keep van SVA en scoort een prachtig mooi goal.
Ook Oliver heeft nog een mooi schot op doel.
SVA weet in deze eerste helft ook nog 2 doelpunten te scoren en zo gaan ze met 2-2 de rust in.
Ook de tweede helft was een plezier om naar te kijken.
Waar Saenden de 3-2 en ook de 4-2 maakte wist SVA nog een spannende 4-3 ervan te maken.
Als afsluiter had Dean nog een mooie run naar voren en sloot de wedstrijd af met het laatste doelpunt,
5-3 voor Saenden.
Wat een mooie wedstrijd was dit om naar te kijken en wat heeft iedereen goed gevoetbald.