Na de vele regen is het altijd spannend of de wedstrijd door kan gaan.

Wandelweg 16
1521AG
WORMERVEER
tel. 075-6216037

Gelukkig beschikt Saenden over fantastische velden dus kon er lekker gevoetbald worden. De zon werd helaas vaak afgewisseld met korte buien, maar gelukkig hadden de ouders paraplu’s mee.We wisten dat Zaandijk een lastige tegenstander zou worden en het bleek al snel dat onze jongens aan de bak moesten. Door een mooie bal van afstand hoog in de kruising opende Zaandijk de score. De jongens lieten uiteraard hun koppies niet hangen en wisten wat ze te doen stonden. Na vele pogingen was het Dustin die de stand gelijk maakte. Met 1-1 gingen we de rust in. De tweede helft bleef lang spannend met doelkansen over en weer, maar zowel Saenden als Zaandijk hadden topkeepers in het doel staan. Gelukkig scoorde Joey snel 3 doelpunten achter elkaar. Zo konden de ouders met iets meer ontspanning de wedstrijd bekijken. Zaandijk probeerde ook steeds bij het doel te komen maar ook de verdediging stond vandaag weer als een huis. Dustin maakte met een mooi doelpunt 5–1 en tot slot was het Daeley die vanuit een corner met een beetje hulp van de paal de eindstand op 6-1 bracht. Alle jongens hebben weer klasse gespeeld. Na de wedstrijd trakteerde Seth nog op een zakje chips omdat hij bijna jarig is en uiteraard werd er voor hem gezongen. Tot volgende week!Groetjes een trotse moeder