De Middenlijn 1
1531LZ
WORMER
tel. 075-6423004

Zaterdagochtend om kwart voor 7 gaat de wekker. Vroeg uit de veren vandaag want om half 9 staat de wedstrijd tegen WSV JO9-3 op het programma. Om 8 uur was iedereen aanwezig in Wormer. Het was even onduidelijk op welk veld er gespeeld zou worden maar daarna kon de warming-up beginnen. Ondertussen probeerde Max zich te kwalificeren voor pole-position voor misschien wel zijn tweede WK titel. De drie coaches konden de spanning bijna niet meer aan maar toen begon de wedstrijd van onze toppers. Het zonnetje stond erg laag dus het veld was moeilijk te overzien. Toch kon Dustin snel voor de openingstreffer zorgen. Er werd weer goed gezocht naar de vrije speler en overgespeeld. Toch lette de verdediging eventjes niet op en kon WSV ‘30 1-1 maken.. Zo, nu waren de jongens echt wakker. Seth maakte de 1-2. Binnen 4 minuten maakte Joey 1-3 en Dustin 1-4. Vlak voor rust kon Joey nog een keer scoren, 1-5. In de rust werd nog even gecheckt hoe Max ervoor stond.. De tweede helft was WSV een stuk sterker en kwamen zij ook steeds vaker door de verdediging. Onze topkeeper Daley haalde alle ballen weg voor het doel. Tussen de kleine regenbuitjes door lukte het ook Rayaan om een doelpunt te maken. Joey scoorde daarna nog twee keer en zo was de eindstand 1-8. Gelukkig is het Max ook gelukt om vanaf pole-position te starten en hopelijk lukt het hem morgen z’n titel te prolongeren. Ik weet in ieder geval in welke huizen de wekker morgenochtend weer om kwart voor 7 gaat….09.jpgTot na de herfstvakantie, hopelijk in de 3e klasse!Een trotse voetbalmoeder