Wandelweg 16
1521AG
WORMERVEER
tel. 075-6216037

Iedereen was ruim op tijd aanwezig voor de laatste wedstrijd voor de herfstvakantie. Dus lekker de tijd nemen voor de gebruikelijke warming up.

Eenmaal opgewarmd konden we ons opstellen voor de aftrap.

Direct na de aftrap werd er vol druk op de bal gezet en was het onze spits Jemuël die met het eerste schot op doel de score opende 1-0! Nog geen minuut later kon door goed overspelen Lex ook op doel schieten en zette de score op 2-0.

Sporting Krommenie probeerde het wel, maar wist niet voorbij onze topverdediging te komen. Vanuit een achterbal wist Jayson de bal te schieten naar Jemuël die met een mooie aanname de verdediging achter zich liet en de 3-0 maakte. Wilco en Joep waren ook lekker op dreef vandaag. Door een mooi samenspel schoot Joep op doel, maar de keeper kon deze stoppen. Gelukkig stond Jemuël op de goede plek om met een klein tikkie de 4-0 op het bord het te zetten.

Nog balend van het gemiste schot was Joep vastbesloten om te scoren en deze gretigheid werd ook niet veel later beloond! Hij maakte de 5-0! Omdat het zo makkelijk ging ebte de concentratie even een klein momentje weg, waar Sporting Krommenie van profiteerde en de 5-1 maakte. In de blessuretijd van de eerste helft wist ook Wilco nog een doelpunt te maken en zette de ruststand op 6-1!

Na de rust ging het even gelijk op met aan beide kanten wat kansen. Tot het moment dat Sporting Krommenie een corner mocht nemen en Saenden vergat te verdedigen en de score op 6-2 kwam. Alsof ze weer wakker geschud waren begon Saenden weer op stoom te komen voor het laatste stukje van de wedstrijd. Met name Lex was weer wakker en wist de 7-2 en 8-2 te maken. In de laatste minuut was het Joep die vanaf het middenveld op het moment van schieten een forse schouderduw kreeg en op zijn hoofd viel, waardoor hij niet eens zag dat hij de eindstand op 9-2 zette!

Wat hebben jullie weer lekker gespeeld vandaag en wederom weer een overwinning in the pocket! Nu lekker de herfstvakantie in en na deze vakantie misschien wel sterkere tegenstanders.

Fijne vakantie en tot over 3 weken!                                      Jullie trouwe supporter!