De Middenlijn 1
1531LZ
WORMER
tel. 075-6423004

Dit keer was het WSV uit Wormer de tegenstander waar we in het vorige seizoen een paar spannende wedstrijden tegen hebben gespeeld. Al vroeg verzamelden we op station Wormerveer om te kunnen vertrekken.

Na de gebruikelijke warming-up konden we om 8.30 uur aftrappen. Je zag gelijk dat beide teams er veel zin in hadden want kansen voor beide teams waren er vanaf het begin.

Jemuël, Joep en Lex bleven het proberen, maar helaas kans na kans werd niet benut. Ook WSV kreeg vele kansen maar door super verdedigingswerk van Stan, Avery, Jermaih en Wilco kwamen ze er niet doorheen en als dat al gebeurde was daar Jayson die keer-op-keer in de weg lag om het doelpunt te voorkomen. Het ging zo gelijk op dat het niet gek was dat we met 0-0 de rust in gingen.

Na de rust was Saenden iets te gretig in het aanvallen waardoor er teveel ruimte achter de verdediging viel en kwam WSV er doorheen en maakte er 1-0 van. Nog een beetje verward van de tegengoal over hoe dat nou kon gebeuren maakte WSV er gebruik van en scoorde ook al snel de 2-0 en de 3-0! Het koste Saende een paar minuten om de teleurstelling van deze achterstand opzij te zetten en weer het eigen spel te spelen. Al snel kreeg Jemuël een mooie pass van Wilco en had de bal voor het intikken 3-1!

Je zag het geloof terug komen dat het nog kon met nog 15 min op de klik wisten deze toppers wat ze te doen stond.

Door vol druk te blijven zetten kreeg Jemuël weer een schot en deze belandde via een been van de tegenstander in het doel 3-2!

Vanaf dat moment leek Saenden wel een stoomtrein op volle snelheid, want zelfs de verdediging ging mee naar voren om te scoren. Het was dit keer Jermaih die de gelijkmaker binnen schoot 3-3!

Op dat moment was het geloof om te winnen bij WSV helemaal weg en schoot Wilco met een fantastisch schot vanaf het middenveld de 3-4 binnen. WSV probeerde nog wat in de laatste slotminuten, maar Jayson was vastbesloten om er niets meer in te laten. In de laatste seconden van de wedstrijd brak Joep door de verdediging en zette de eindstand op 3-5!

Dame en heren, jullie hebben echt gestreden voor deze overwinning en het publiek vol spanning laten genieten van deze wedstrijd! Nog even oefenen op de momenten na de rust en dan zal elke wedstrijd nog meer genieten worden. Over een paar dagen wacht alweer de volgende wedstrijd.