Wandelweg 16
1521AG
WORMERVEER
tel. 075-6216037

De tegenstander van vandaag zijn de rakkers van SVA. Het is dit seizoen weer een stapje hoger en die spanning was zeker bij alle kinderen, coaches en ouders te zien.  Dit seizoen zijn het Jayson, Jemuël, Jermaih, Joep, Lex, Shiva, Wilco, Avery en Stan die zichzelf de Toppers van de Jo10 mogen noemen.

Om 9.30 uur was de aftrap en iedereen was ruim op tijd voor de gebruikelijke warming-ups. Zo zenuwachtig als alle kinderen waren stonden ze klaar op de posities en klonk het fluitsignaal, van onze vast scheidsrechter voor elke thuiswedstrijd: Irma Raap. In de eerste paar minuten zag je dat het weer even wennen was, SVA was daar het snelst aan gewend en scoorde de 0-1. Gelukkig waren wij daarna snel bij de les en kreeg Jemuël de kans met een schot en maakte de 1-1!

Dat gaf wat meer vertrouwen aan het team waardoor we weer vanuit een mooie aanval Jemuël aanspeelde en hij tikte de 2-1 binnen. Helaas voor ons duurde het niet lang voordat SVA zich herpakte en scoorde zij een paar keer, dat bracht de score op 2-5. Maar zoals altijd geeft Saenden nooit op en bleven we het proberen. Waardoor Jemuël met een prachtige voorzet op maat voor de voeten van Joep, die met een krachtig schot de bal in de touwen jaagde 3-5! SVA wist ook niet van opgeven en scoorde nog een paar keer en zette de ruststand op 3-8.

Na de rust was er nog teleurstelling en weinig concentratie, dat gaf SVA de kans om de voorsprong uit te breiden naar 3-12. Op dat moment hadden Joep en Jemuël een plannetje bedacht hoe ze door die stugge verdediging van SVA konden komen. Door goed werk van onze verdediging en middenveld werd Joep een paar keer aangespeeld in de vrije ruimte en wist daardoor 3 assist op Jemuël te geven die daardoor binnen 2 minuten 3x kon scoren en de stand op 6-12 wist te zetten.

Het geloof kwam terug en er waren zeker kansen maar helaas werden die allemaal net naast of recht in de handen van de keeper. Andersom was het net zo maar was het steeds Jayson die in de weg stond voor de tegenstander. Toch kon er niet voorkomen worden dat SVA nog scoorde en de eindstand op 6-13 zette.

Boys en girls, het was fijn om jullie weer te zien spelen en ik weet zeker dat binnenkort de overwinning weer aan jullie zijde zal zijn. Even goed trainen op het aanvallen, verdedigen en overspelen dan worden jullie al veel beter.

Voglende week wacht een nieuwe tegenstander, ik kijk er nu al naar uit!

Tot volgende week!                                       Jullie trouwe supporter!