Google analytics Toestaan Niet toestaan

Saenden heeft vanmiddag op een knullige wijze verzuimd om de wedstrijd in gewonnen positie over de streep te trekken.

tel. 075-6216037

In een zeer matige wedstrijd bleek de strijdlust van JVC de enige goede weg en bogen de gasten een ogenschijnlijk onoverbrugbare achterstand geheel op eigen kracht om naar een 3-4 voorsprong, waarop uiteindelijk niets viel af te dingen. Voorafgaand aan het beginsignaal was er een moment van respect en 1-minuut stilte voor clubman pur sang Leo Brusche die plotseling is overleden.

Saenden begon goed aan de wedstrijd en hield JVC aanvankelijk op eigen helft. Na 5min spelen kreeg het een strafschop, die door Jordi de Wit werd verzilverd (1-0). JVC was niet aangedaan en ging volop mee in de strijd waarbij het niet verzuimde de aanval op te zoeken. Saenden had vanmiddag veel moeite om dit JVC van het doel af te houden en grossierde in verkeerde inspeelballen. Daarmee bracht het zichzelf onnodig in moeilijke positie en een treffer voor JVC kon niet uitblijven. Uiteindelijk was het een benutte penalty in de 36e minuut die voor de gelijkmaker zorgde (1-1). Vlak voor rust werd het 2-1 door een eigen doelpunt van JVC uit een corner. Ruststand 2-1. Na de pauze kende de goed leidende scheidsrechter S. Gajadien kende geen enkele twijfel toen Damian Wijndal op weg naar de goal van JVC werd geblokkeerd. De 3-1 was een feit doordat Mikey Hoffs de toegekende penalty benutte. Er waren zelfs nog mogelijkheden om de voorsprong uit te breiden als het met wat meer scherpte de geboden kansen had afgerond. Halverwege de tweede helft kantelde het spelbeeld toen JVC in 10-minuten tijd de 3-2 en 3-3 wist te maken. Vanaf dat moment was Saenden grip op het spel kwijt en lukte het JVC uit een counter de 3-4 op het bord te krijgen wat ook tevens de eindstand zou zijn. De teleurstelling bij Saenden was groot maar het moet het de hand in eigen boezem steken.