Wandelweg 16
1521AG
WORMERVEER
tel. 075-6216037

In een sportieve wedstrijd tegen het reeds gedegradeerde SEW heeft Saenden, onder leiding van de goed leidende scheidsrechter T.H. Groot, weer drie heel belangrijke punten in Wormerveer weten te houden. Punten die zoals al vaker gezegd belangrijk zijn om de nacompetitie te ontlopen, hetgeen voor Saenden gezien de overige uitslagen in deze poule nog steeds mogelijk is. Saenden had vanmiddag vooral in de 1e helft het beste van het spel, maar kon dat in de 2e helft niet continueren. SEW beschikte over veerkracht en heeft ondanks de degradatie een leuk voetballend team, dat zich niet zomaar gewonnen wilde geven. Zo kwam ook het eerste serieuze gevaar in deze wedstrijd van de tegenstander, maar een schot op de paal voorkwam dat SEW op voorsprong zou komen. Langzaam maar zeker kreeg Saenden grip op de wedstrijd wist het SEW op eigen helft te houden. Uiteindelijk leverde die inspanning doelpunten op via Juary dos Santos (1-0 en 2-0) en vlak voor het rustsignaal zag Damian Wijndal zijn actie succesvol afgerond (3-0). Na de rust zakte het niveau een beetje weg en leek iedereen inclusief de spelers te genieten van het mooie weer op deze prachtige zondagmiddag. Het spel van Saenden werd wat slordiger waardoor het minder grip op de wedstrijd kreeg en SEW weer voor het doel van Saenden kon verschijnen. Gennaro bleek alweer een betrouwbare sluitpost en ook een schot op de lat voorkwam een tegentreffer.  Toch zagen de aanwezige toeschouwers nog voldoende kansen voor Saenden om de score op te vijzelen. Dat gebeurde niet en wist SEW nog wel te scoren via een geplaatste bal die onhoudbaar in de bovenhoek verdween (3-1). Wegens het overlijden van Bert Sierhuis, lid van verdienste, speelde Saenden deze wedstrijd met rouwband en nam het 1-minuut stilte in acht voor aanvang van de wedstrijd.