1521AG
WORMERVEER
tel. 075-6216037

De nieuwe verlichtingen stonden aan voor ons op het A-veld & de saenden dames waren er klaar voor. Femke en Elena waren deze avond onze coaches.

20:00 klonk het fluit signaal van onze scheids Smeric. De wedstrijd kon beginnen. De saenden dames waren lekker aan het tikken, er kwam een vrije trap genomen door Suus, Jorien weet deze er mooi in te kopen!! 1-0 altijd een fijn een voorsprong. Hier en daar wat aanvallen Jet moedigde ons luid en duidelijk aan vanaf haar doel, Jorien weet ook de 2-0 te maken Whoehoee!! Dit was dan ook de rust stand. Lekker warm theetje in ons mik en door… 2e helft we gingen er weer voor. We hadden een aantal mooie acties en tikte lekker over met elkaar .. een mooi voorzet de diepte in waaruit Shona de 3-0 weet te maken!! Sva stond op scherp en na een foutje bij ons onderschepte ze de bal en werd de 3-1 gemaakt. Beide teams gingen ervoor. De lichten vielen even uit joejoeee maar daarna weer door ;) vanuit een vrije trap weet een speelster van sva deze zo te raken hup in eigendoel… 4-1 voor de saenden dames dit is dan ook de eind stand. Hopelijk houden we dit vast als team!! 💙