Wandelweg 16
1521AG
WORMERVEER
tel. 075-6216037

Deze zaterdag beloofde een mooie dag te worden om te voetballen. Al vroeg uit de veren want vandaag stond de wedstrijd tegen Hercules op het programma om 8.30 uur!

Ondanks dat iedereen lekker vroeg op de club was hadden we allemaal erg veel zin in deze wedstrijd. Na de nodige koffie en de gebruikelijke warming-up was het tijd om de wedstrijd te beginnen onder begeleiding van onze spelbegeleider Irma. In de eerste 5 minuten was al snel duidelijk dat dit een knotsgekke en leuke maar vooral spannende wedstrijd zou worden.

Na ongeveer 6 minuten over en weer spelen zette Saenden een aanval op en was het Jemuël die de score opende 1-0! Hercules die ook goed voetbal liet zien wist al snel de score om te zetten naar een 1-2 voorsprong. Na een aantal minuten kansen over en weer en hele mooie reddingen van de beide keepers kon Jemuël in de rebound met het puntje van zijn schoen de 2-2 binnen tikken. Maar omdat beide niet van opgeven wisten was het Hercules die de score voor de rust op 2-3 zette.

In de rust zag dat de boys van Saenden niet konden wachten om weer te beginnen en die gretigheid werd na de rust al snel beloond. Met een paar mooie acties kon Wilco al snel de score gelijk maken.

De verdedigers waren lekker op stoom want ook Jermaih zag zijn kans en pikte zijn doelpuntje mee en zette daarmee de voorsprong voor Saenden weer op het bord 4-3! Maar de 2e helft was nog lang en Hercules drong meer en meer aan waardoor Jayson echt aan de bak moest helaas kon hij niet alle kansen keren en maakte Hercules de 4-4. Met het laatste beetje energie in de benen wist Lex toch weer de voorsprong voor Saenden te maken 5-4! Vastbesloten om deze voorsprong te houden werd er met alle macht verdedigt maar omdat door de strijd zoveel energie gegeven was, was Saenden compleet leeg gespeeld. Ze probeerde het wel maar konden niet voorkomen dat Hercules in de slotminuten langszij kwam en de eindstand op 5-6 zette!

Boys wat een strijd hebben jullie geleverd deze wedstrijd het mocht helaas deze keer net niet lukken. Jullie hebben in ieder geval wel al het publiek op het puntje van hun stoel laten zitten.

Volgende week weer een nieuwe wedstrijd en ik ben er zeker weer bij!!

Tot volgende week!                                                           Jullie trouwe supporter!