Woensdag 7 december, Teleurstellend verlies na spannende wedstrijd. - RKVV Saenden

Woensdag 7 december, Teleurstellend verlies na spannende wedstrijd.

Woensdag 7 december, Teleurstellend verlies na spannende wedstrijd.

Zaandijk JO10-1

3 - 1

Saenden JO10-1

Competitie

4e klasse (2e fase) 26

Datum

7 december 2022 18:00

Accommodatie

Sportpark Schanszicht
Diederik Sonoyweg 20
1509BR
ZAANDAM
tel. 075-6167198

zaandijk.jpg

 

Deze woensdag staat een inhaalwedstrijd gepland. Lekker op tijd vertrokken vanuit Wormerveer, kwamen we aan op het complex van Zaandijk waar helaas de kantine gesloten was en nog niemand aanwezig die iets van de wedstrijd afwist.

Eenmaal op de tribune omgekleed vonden we gelukkig mensen die ons konden helpen aan een kleedkamer en een veld. De warming up verliep zoals gewoonlijk lekker soepel en na een paar bemoedigende woorden van de coaches stonden we klaar voor de aftrap.

Direct na de aftrap was er druk op de bal van beide kanten maar waren het de keepers die even 5 minuten lang aan het overschieten waren want beide hadden een goede trap in de benen. In ongeveer de 10de minuut was het een corner voor Saenden die genomen werd door Wilco, met een mooi schot en een keeper die er net naast zat, kreeg Lex de bal voor de voeten en twijfelde geen moment om de 0-1 binnen te schieten!

De rest van de 1e helft was super spannend met kansen over en weer waarbij Jayson diverse geweldige reddingen moest verrichten en Joep een hele grote kans miste om de voorsprong te vergroten.

 

In de rust in de kleedkamer even samen besproken hoe we deze zeer gelijkwaardige tegenstander toch konden proberen te verslaan.

Toen de 2de helft begon zag je dat Zaandijk een soortgelijk praatje moeten hebben gehad want ook zij hadden, net als Saenden, een tandje bij gezet. Kansen waren er over en weer en er ontstond een beetje frustratie bij de spelers aan beide kanten Daardoor werden er steeds meer overtredingen gemaakt. Tot het moment dat onze geweldige invaller Zoran een ongelukkige maar zeker geen bewuste overtreding maakte. Deze werd vanaf ongeveer 8 meter via de binnenkant paal binnen geschoten, 1-1!

Vanaf dat moment zag je dat sommige spelers nog wat uithoudingsvermogen te kort komen, helaas. In de laatste 5 minuten, waarbij Jemuël last kreeg van hevige buikpijn en Lex wel wat last van zijn enkel, was het op de tanden bijten en met alles wat Saenden had tegen houden. Helaas was het niet genoeg en wist Zaandijk de eindstand op 3-1 te zetten en er met de winst vandoor te gaan.

Boys, het was weer een wedstrijd waar keihard voor gewerkt moest worden maar waar we zeker heel veel van geleerd hebben. En Zoran, die als invaller zijn debuut maakte in dit team, voor iemand die nog maar een paar weken op voetbal zit, echt super goed gespeeld, Hou dit vol! Even herstellen en energie op doen en dan zaterdag de laatste wedstrijd voor de winterstop!

 

Tot zaterdag!                                      Jullie trouwe supporter!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!