Zaterdag 3 december, Jo10-1 verslaat WSV opnieuw!

De Middenlijn 1
1531LZ
WORMER
tel. 075-6423004

Vandaag stond de altijd spannende wedstrijd tegen WSV op het programma. Al vroeg opstaan en verzamelen deze oude, gure morgen voor de wedstrijd die al om 8.30 uur ging beginnen. Na de gebruikelijke warming-up, om even lekker warm te worden, stonden we klaar voor de aftrap.

Direct na de aftrap was het WSV die scherp was en de score opende 1-0. Saenden was gelijk wakker geschud en begon hun goede samenspel te tonen. Wat er voor zorgde dat Joep al snel de aansluitingstreffer kon maken met een mooi afstandsschot 1-1!

Omdat WSV nog verbaasd was door de gelijkmaker profiteerde Saenden daarvan en wist Jemuël de voorsprong voor Saenden op het bord te zetten 1-2.

Daarna bleef de bal veel op het middenveld, door goed verdedigen van beide kanten en als er al door de verdediging werd gespeeld waren het de keepers die de kansen wisten te keren. Het was Jermaih die een mooi steekballetje gaf op Jemuël en die wist af te ronden op doel en de ruststand op 1-3 zette.

In de rust even snel een limo drinken en ze daarna snel weer verder want de wind op het veld zorgde ervoor dat iedereen het snel koud kreeg.

De eerste minuten van de 2de helft leek het wel of beide teams gegrepen waren door de wind want het was een erg rommelig spel. Toch kon Jemuël door een mooi één-tweetje met Lex de 1-4 maken en was zijn hattrick compleet!

Saenden kon moeilijk met de tegenwind omgaan en WSV kon daardoor meer in de aanval en maakte de 2-4. Als er 1 ding is wat de boys geleerd hebben de afgelopen tijd: niet opgeven! Dat werd ook beloond want binnen 2 minuten maakte Wilco en Lex er de 2-5 en de 2-6 van! WSV maakte de 3-6 van omdat Jayson de achterbal op de grond legde voor de uittrap en een aanvaller de bal binnen schoot. De spelbegeleider telde het doelpunt helaas en ondanks even een beetje gemopper vanuit Saenden-kant is het nog steeds de scheids/spelbegeleider die uiteindelijk beslist. Langzaamaan naar het einde van de wedstrijd verloor Saenden de concentratie en wist WSV de eindstand op 4-6 te zetten.

Boys wederom weer een spannende en een beetje beladen wedstrijd tegen WSV maar toch hebben jullie weer de overwinning naar je toe getrokken! Komende woensdag een inhaalwedstrijd en ik hoop dat jullie dan weer vol de strijd aangaan!

Tot woensdag!                                               Jullie trouwe supporter!