1521AG
WORMERVEER
tel. 075-6216037

wat was het koud deze zaterdagochtend!

Om half negen verzamelden de jongens van JO-9 zich op het Saen Siro terrein. Al snel werd begonnen met een goede warming-up om goed warm te worden. De handschoentjes bleven aan en om negen uur begon de wedstrijd. Uit ervaring met de vorige wedstrijd tegen deze tegenstander wisten we dat dit een pittige wedstrijd zou worden. Toch wist Joey al snel de 1-0 en 2-0 te maken. Ook nu weer werd er goed gespeeld. Het was een gelijkwaardig spel en zo kon ook Zaandijk een doelpunt maken. Met 2-1 gingen we de rust in. Even opwarmen in de kleedkamer en tactische bespreking. Daarna weer snel de kou in voor de tweede helft. De zon stond laag en daar had de verdediging wat last van. Zaandijk profiteerde hiervan en maakte 2-2. Weer even terug in de concentratie want het werd zo wel wat spannend. Rayaan maakte 3-2 en kort daarna Joey 4-2.. Zaandijk gaf niet op en maakte ook nog een doelpunt. De scheids gaf aan dat we nog twee minuten moesten spelen voor einde wedstrijd. Dit kon haast niet meer fout gaan om de 3 punten bij Saenden te houden. Na iets meer dan twee minuten schoot Joey van een flinke afstand de bal nog in het doel, 5-3.. waarschijnlijk was het klokje van de scheids inmiddels ook bevroren want de wedstrijd bleef maar doorgaan. Zaandijk maakte nog 5-4 en opnieuw werd er afgetrapt.. Zaandijk rook dat de gelijkmaker binnen handbereik was en schoot nog een keer gevaarlijk op doel. Gelukkig hield Daley deze bal goed tegen. Na deze kans van Zaandijk floot de scheids af. 5-4 gewonnen! Een ietwat spannende wedstrijd om te kijken, maar we hebben weer van jullie genoten! Tot volgende week!Een trotse voetbalmoeder