Na 3 weken geen wedstrijd mochten de jongens van JO9-1 weer de wei in.

Wandelweg 16
1521AG
WORMERVEER
tel. 075-6216037

Na alle flinke overwinningen voor de herfstvakantie hoopten we op promotie naar de 3e klasse. Helaas door administratieve omstandigheden heeft de KNVB de jongens opnieuw ingedeeld in de 4e klasse, wel met drie nieuwe tegenstanders, waarvan vandaag de eerste was. Omdat Daeley een weekendje weg was kregen we de eerste helft hulp van Jemuël en Jermaih. Om half 10 begon de wedstrijd. Joey maakte al vrij snel de 1-0 en 2-0. Er werd ook weer goed overgespeeld. Seth zorgde voor een paar mooie assists waardoor Jemuël en Joey konden scoren. Ook de verdediging stond zoals gewoonlijk weer als een huis. Rayaan en Lucas konden geregeld de bal van achter helemaal naar voren brengen en gaven ook mooie voorzetten. We gingen de rust in met 7-0 waar ook Jermaih en ik dacht Rayaan gescoord hebben. De tweede helft kregen we hulp van het JO8 talent Dean, bijna 6 jaar. Het begin was een beetje rommelig waardoor de tegenstander er een paar keer door kon komen. Dylan hield zoals altijd z’n hoofd koel en weet alle ballen weg te werken maar ook onze keep Daley had een paar waardevolle reddingen. Dean was totaal niet onder de indruk van de oudere en grotere jongens die voor hem opdoken.. zo snel als water deze jongen en hij heeft maar liefst 4x gescoord! Ook Seth was een paar keer dichtbij een doelpunt maar helaas lukte het hem niet vandaag om te scoren, maar je weet het hè Seth: zonder assists geen doelpunten! Met nog doelpunten van Joey en Rayaan was de uiteindelijke score 15-0. De jongens kregen complimenten voor hun spel van de ouders van Westzaan, die kunnen jullie in jullie zak steken!
Blijf zo doorgaan en dan hopelijk na de winterstop naar de 3e klasse.