Zuiderweg 72 D
1456NH
WIJDEWORMER
tel. 075-6178807

Zoals gebruikelijk te doen verzamelde de mannen van de JO9 voor een uit wedstrijd bij het station.

9:15 iedereen stipt op tijd en werd de weg naar ZCFC ingezet. Wel nog een apje van onze vaste verslaggeefster, het was een zware nacht geweest en kon helaas niet mee.

Aangekomen bij ZCFC het wel bekende ritueel, kleedkamer in omkleden, warming up en teambespreking.

En wat was het koud langs het lijntje. Vandaag 7 tegen 7 aan onze kant geen wissels dat kwam goed uit, zo kon iedereen lekker spelen en bewegen en dus geen last van de kou. Na de voetbalshow in de tweede helft vorige week was het de bedoeling om deze voort te zetten. Echter niet elke tegenstander laat zich makkelijk door dit team naar de slachtbank brengen.

Vandaag veel meer tegenstand, dat was duidelijk te zien.  Maar kansen voor de tegenstander in de eerste helft 0,0. De verdediging stond weer als een huis.

Daley onze geweldige keeper die met de week beter en beter wordt door de keeperstraining die hij krijgt op maandag had amper wat te doenen hield zijn goal de eerste helft schoon. De verdediging bestaande uit Daeley M, onze aanvoerder Lucas en Dylan gaven niks weg. De middenvelders Seth en Rayaan liepen elk gat dicht, kort om ZCFC had niks in te brengen. Aanvallend was het wat lastiger vandaag. De coach van ZCFC had beelden opgevraagd en had zijn tactiek daar ook aan aangepast.

Veel spelers achter de balhouden en dan hopen op een tegenstoot. En als we eral door heen voetbalde stond daar een zeer goede keeper op goal. Toch te vermelden dat de goals bij ZCFC wel heel klein waren zeker 1 tot 1,5 meter kleiner als gewend. Maar na een minuut op 15 een mooie aanval over veel schijven kwam de bal bij Joey terecht. 1 op 1 met de keeper is dat een zekerheidje 1-0 voor. Dat was tevens de ruststand.

In de tweede helft kwamen de mannen na een Plaatje van een aanval op 2-0. Seth was het eindstation van een vloeiende combinatie. Na deze goal een klein moment van verslapping en kon ZCFC de 2-1 maken. De geweldige gabbers van de JO 9 herpakte zich weer, na de 3-1 van joey die een vrije trap onhoudbaar in schoot was de wedstrijd gespeeld. Wederom een overwinning voor onze geweldige mannen. Je moet van goede huize komen wil je dit team kunnen verslaan.

Mannen ga zo door het publiek wat bij jullie komt kijken is de werkelijke Winnaar.

Het is puur genieten van jullie strijdlust en het steeds betere voetbal wat jullie laten zien. Blijf vooral wekelijks trainen daar worden jullie alleen maar beter van. Volgende week de laatste competie wedstrijd voor de winterstop. Jullie hebben nu 98 doelpunten gemaakt en maar 11 tegen. Wat zou het een prestatie zijn om 100 doelpunten te maken voor de winterstop. Succes en laat al het publiek weer genieten aanstaande zaterdag.