Zuiderweg 72 D
1456NH
WIJDEWORMER
tel. 075-6178807

Vrijdagmiddag werd de wedstrijd van het Nederlands elftal uitgezonden in de kantine van Saenden. JO9 was op Rayaan na, die nog een beetje ziek was, compleet aanwezig. Ondanks de teleurstellende wedstrijd was het een gezellige bedoening met de kids en ouders. Vanessa en Mirella, bedankt voor de organisatie!De KNVB heeft toch het een en ander gewijzigd in de poule. De oorspronkelijke wedstrijd tegen SVA werd vervangen door een wedstrijd bij en tegen ZCFC JO9-2.Alweer vroeg verzamelden we ons bij het station. De wedstrijd begon klokslag 9 uur en we speelden 7 tegen 7 waardoor het best vol op het veld leek. De eerste tien minuten begon dan ook erg rommelig en werd er op een kluitje gevoetbald. Pas na die tien minuten opende Joey de score met 0-1. De jongens kregen veel kansen, maar de keeper van ZCFC zat er iedere keer goed bij. Toch lukte het Joey om 0-2 te maken en ook Rayaan pakte zijn doelpuntje mee. Met 0-3 gingen we de rust in en konden de jongens in de kleedkamer genieten van de limonade.De tweede helft was heel andere koek. Er werd echt heel goed overgespeeld en lang balbezit gehouden. Toen kwam de doelpunten intercity voorbij en werd er zes keer gescoord door Joey 3x, Seth 2x en Rayaan 1x. Ook Dylan zat dichtbij z’n eerste doelpunt, maar die ging helaas net naast. Daley hield z’n doel weer schoon vandaag en zo werd de eindstand 0-9! Aankomende zaterdag mogen we weer afreizen naar Kalverhoek voor de wedstrijd tegen de JO9-1 van ZCFC.  We kijken er nu al naar uit!Een trotse voetbalmoeder