Wethouder W de Boerstraat 4
1788AT
JULIANADORP
tel. 0223-641616

Door blessures maar ook door afwezigheid van een aantal spelers uit de selectie, restte trainer Guillaume Groot niet anders dan een beroep te doen op oud 1e-elftal spelers en clubmensen Melvin Bruin, Jelle Meijns, Stanley Louhatapessy en Yardino Manuputty die allen inmiddels voor de lol in hun vriendenteam spelen. Hoewel geen van genoemde spelers nog in training zijn waren zij wel bereid om hun steentje voor de club bij te dragen en de reis naar Julianadorp te maken. Hulde… Hierdoor bestond de wedstrijdselectie uit een mix van oud- en jong. Met deze mix lukte het Saenden om JVC gedurende een uur tegenstand te bieden. In de eerste helft waarin Saenden met de wind pal tegenspeelde bleef JVC steken op een 1-0 voorsprong. Een doelpunt dat gescoord werd uit een fraai uitgespeelde aanval waarop keeper Gennaro geen verweer op had. Vlak daarvoor zag het fel en aanvallend spelende JVC nog een bal op via de paal weer het veld in komen. Het was knap dat deze mix van Saenden stand kon houden tegen dit jagende JVC dat gebaat was bij winst om nog kans te maken op het kampioenschap als rivaal VIOS W haar wedstrijd zou verliezen. Ruststand 1-0

Na de rust met de volle wind in de rug had Saenden in de eerste tien minuten een licht overwicht en kreeg het zelfs een kans(je) om een doelpunt te maken. Na het verstrijken van de minuten namen de krachten in het team van Saenden af en daarvan wist JVC met hun supersnelle spitsen te profiteren. In het laatste half uur wisten deze spelers puur op snelheid kort achterelkaar de 2-0 en 3-0 te scoren. Voor Saenden had de wedstrijd onder leiding van de goed leidende G.H. van Sprang uit Delft niet zo lang meer hoeven te duren want in de slotfase vielen nog twee doelpunten te noteren. Doelpunten die qua schoonheid niet onder deden aan de overige treffers. Eindstand 5-0.