Lekker weertje, dus op weg naar het voetbalveld om “onze” meiden te ondersteunen

Wandelweg 16
1521AG
WORMERVEER
tel. 075-6216037

Het ging tussen de beide teams een beetje gelijk op. Maar ondanks dat Saenden meer in de aanval kwam, maakte KFC door een fout in onze verdediging ( echt n hele rommelige, stomme situatie) 0-1.   De meiden moesten in de rust hun krachten weer terugvinden om een goede tweede helft te spelen.

In de 10e minuut van de tweede helft werd er een overtreding gemaakt op onze doorgebroken spits Latisha. De speelster van KFC kreeg geel, waarmee zij het niet eens was en vond het nodig om nog meer commentaar te geven. Daardoor kreeg ze rood en moest ze het veld verlaten. KFC ging verder met 10 speelsters. De door ons genomen vrije bal belandde helaas naast het doel.

Er waren kansen over en weer, reddingen van beide keepsters en Saenden werd sterker. Een mooie aanval werd door de KFC keepster weg gestompt en Malou kon hierdoor de 1-1 maken.

10 minuten later brak Malou door de KFC verdediging heen, weer had de KFC keepster een redding maar liet de bal los, waardoor Jenna 2-1 kon scoren.

Het hele Saenden team werkte hard, en ondanks dat het een beetje “paniek” voetbal werd, wist Malou alleen voor het KFC doel te komen en maakte ze 3-1. Dit werd tevens de eindstand.

Onze meiden waren positief en zijn klaar voor de volgende overwinning. Nu even een kleine stop en dan 4 maart tegen de koploper Zaandijk.