Zaterdag 11 februari, Verliespartij J010-1 na spannende wedstrijd

Diederik Sonoyweg 20
1509BR
ZAANDAM
tel. 075-6167198

Deze zaterdag mochten we het wederom opnemen tegen Zaandijk. Onze eerdere ontmoeting met deze tegenstander werd helaas verloren, dus waren we vastbesloten om deze wedstrijd te winnen! Zoals elke wedstrijd is uitslapen er niet bij voor deze jongens en dus ook niet voor de vaste supporters. Gelukkig is daar, zoals elke week, Leonora die iedereen voorziet van verse broodjes.

Eenmaal aangekomen bij Zaandijk waar we weer vriendelijk werden ontvangen was het tijd voor koffie/thee met een lekker vers broodje. Er werd weer ruim de tijd besteedt aan de warming up waar de boys altijd lekker scherp van worden. Om 9 uur stonden we allemaal klaar voor de aftrap en konden we beginnen.

De eerste 5 minuten werd er voornamelijk gevoetbald op het middenveld maar was het Zaandijk die meer aandrong en de 1-0 wist te maken. Tijd voor Saenden om de rug te rechten en er vol tegenaan te gaan. Dat lukte ook want Jemuël wist de gelijkmaker binnen te schieten. Lang kon Saenden niet genieten van de gelijkmaker want ook Zaandijk zat er bovenop en maakte 2 minuten later al de 2-1! Met nog 10 minuten te gaan in de 1e helft was de wedstrijd los en zag het er naar uit dat het weer een spannende pot zou worden.

Op slag van rust nam Jermaih een corner en met een geweldige trap kwam de bal op het hoofd van de kleinste man op het veld en kopte Lex, (à la Wesley Sneijder) de gelijkmaker binnen. Zo konden we met 2-2 de rust in en was nog alles mogelijk. Omdat Zaandijk maar liefst 7 wissels had stonden er allemaal verse spelers klaar voor de 2de helft.

Het eerste deel van de 2de helft waren er kansen over en weer maar omdat Saenden al flink met de krachten had gesmeten in de 1e helft raakte de tank aardig leeg. Met nog 10 minuten te gaan kon Saenden het tempo niet meer bijhouden en werden de ruimtes groter voor Zaandijk om te voetballen. Het was dan ook Zaandijk die aan het langste eind trok en er 3-2 en de eindstand op 4-2 zette!

Boys, helaas weer niet kunnen winnen van deze tegenstander maar we komen steeds dichterbij om dit tempo de hele wedstrijd vol te houden.

Volgende week een leds-toernooi bij KFC en misschien ook een inhaalwedstrijd. Ik heb er zin in!

Tot volgende week!                                       Jullie trouwe supporter!