De Middenlijn 1
1531LZ
WORMER
tel. 075-6423004

Eindelijk was het zover, nadat vorige week de velden te nat waren, mocht de Jo10-1 deze zaterdag hun eerste wedstrijd van het jaar spelen.

Hoe kun je het jaar beter beginnen dan de altijd spannende en beladen wedstrijd tegen WSV te spelen.

Zoals altijd mochten we weer in alle vroegte verzamelen op station Wormerveer want de aftrap was al om 8.30 uur!

Het was lekker fris deze ochtend dus even wat extra aandacht voor de warming up. Om 8.30 uur stonden 12 gespannen kids en een heleboel supporters klaar voor de aftrap.

De eerste 5 min kwam de bal nauwelijks van het middenveld. Toen kwam Saenden in de aanval en wist maar liefst 4x te scoren in 5 minuten. Even de doelpunten op een rijtje: 0-1 Jemuël, 0-2 Lex, 0-3 Jemuël, 0-4 Joep, allen gemaakt door goed samenspel.

Nog vol van feestvreugde was de concentratie even weg en wist WSV al snel de 1-4 te maken. De rest van de eerste helft waren het kansen over en weer en iedereen dacht dat we met 1-4 de rust in gingen, toch wist WSV op slag van rust de 2-4 te maken.

Direct na de aftrap in de 2de helft stond Saenden niet op te letten en lag de bal er al snel in 3-4! Saenden was wakker geschud en door een mooie voorzet kreeg Joep de bal voor het intikken 3-5! Ook Jemuël speelde weer een goede wedstrijd en maakte zijn hattrick compleet 3-6. Maar zoals altijd tegen WSV zit de meeste spanning in de staart van de wedstrijd.

WSV die ook nooit zomaar van opgeven weet, ging vol in de aanval en wist de spanning weer terug te brengen in de wedstrijd door de 4-6 en de 5-6 te maken!

Omdat WSV nog aanvallender ging spelen kwam er nog meer ruimte op het veld voor onze spits Jemuël. Jayson had dat in de gaten en met 2 prachtige uittrappen kon Jemuël de bal oppikken en maakte de 5-7 en zette de eindstand op 5-8!

Boys, het was weer een spannende pot tegen WSV maar gelukkig gingen wij er weer met de winst vandoor!

Volgende week een vrije ronde maar over 2 weken weer lekker knallen!

Tot over 2 weken!                                          Jullie trouwe supporter!