Zaterdag 4 februari, Saenden Jo10-1 boekt opnieuw mooie zege!

1509AR
ZAANDAM
tel. 075-6167190

Deze zaterdag mochten we het na een vrije ronde opnemen tegen RCZ.

De wedstrijd stond op het programma voor 8.45 uur maar we waren er al lekker vroeg omdat de coach iets meer tijd wilde besteden aan de warming up dan voorheen.

Eenmaal lekker opgewarmd en na een kleine teambespreking waren de boys er helemaal klaar voor!

Meteen vanaf de aftrap zat Saenden er bovenop en kans na kans werden gecreëerd maar helaas niet benut. Uiteindelijk na 20 minuten spelen en vele kansen was daar Lex die, op volle snelheid langs de lijn met een mooie dribbel naar binnen kwam en met een heerlijk schot de 0-1 binnen schoot!

RCZ was meteen wakker geschud en begon ook te voetballen waardoor zij ook kansen kregen maar de verdediging en Jayson stonden goed. Op slag van rust was daar toch een klein moment van concentratie verlies in de verdediging van Saenden en wist RCZ de ruststand op 1-1 te zetten.

In de rust even op adem komen met wat limonade en wat bemoedigende woorden van de coaches waren de boys klaar voor de 2de helft.

Jemuël had de opdracht gekregen om vol druk te zetten en dat loonde want al snel wist ook hij het doel te vinden en maakte de 1-2!

Beide ploegen waren van plan om er een leuke 2de helft van te maken, al dacht de spelbegeleider daar soms anders over. Gelukkig lieten de spelers zich niet afleiden daardoor.

Paar minuten later was Wilco ook op stoom en gaf een pass op Joep die via een tegenstander het net wist te vinden, 1-3!

Vol van vreugde lette Saenden niet op en maakte RCZ gelijk de 2-3 en daarmee was de spanning in de wedstrijd weer terug! Daarna was het een golf van kansen voor RCZ die gelukkig allemaal gekeerd werden door Saenden.

Pas in de laatste minuten was het vizier van Saenden weer gericht op het doel van de tegenstander. Wilco speelde wat meer naar voren en kreeg kansen om te schieten, en wist de 2-4 te maken en de eindstand op 2-5 te zetten!

Boys, het was weer een zeer nette en leuke wedstrijd om te zien. Volgende week wacht weer een nieuwe, pittige tegenstander!

Tot volgende week!                                       Jullie trouwe supporter!