Google analytics Toestaan Niet toestaan

Soms moet je je afvragen wat het nut is om ondanks het zeer slechte weer een wedstrijd door te laten gaan…

tel. 023-5376973

Na een weergaloze eerste seizoenshelft waarbij alles was gewonnen, is er waarschijnlijk geen club meer uit de Zaanstreek die het nog tegen onze jongens durft op te nemen want de KNVB heeft ons ingedeeld bij alleen maar clubs buiten Zaanstad.Vandaag  moesten we afreizen naar Onze Gazellen in Haarlem. Zonder Bas en Mark Kok, zij hadden het beter voor mekaar en zaten aan een ontbijtje in de Spaanse zon. Groot respect voor de vaste supporter (opa en trainer) Rob Vreeken die de regen en storm trotseerde en op ‘t fietsie naar Haarlem kwam om de jongens aan te moedigen.Een onbekende tegenstander dus: Onze Gazellen JO9-3. Na een goede warming-up begonnen zij al doorweekt aan de wedstrijd. Een zeer gelijkwaardige tegenstander maar er werden geen tot weinig kansen gecreëerd. Na tien minuten was het Joey die de 0-1 maakte en vijf minuten later maakte hij ook de 0-2. Dit was tevens de ruststand. Even opwarmen in de warme kleedkamer met een bekertje limonade. De tweede helft begon koud en ook de regen hield maar niet op. Het eerste gedeelte van de tweede helft begon goed, maar de jongens en meiden van Onze Gazellen deden goed hun best om te scoren. Daley had echt een geweldige redding met een prachtige duik in de rechterhoek waardoor een doelpunt voorkomen werd, echt klasse! Helaas scoorde Onze Gazellen vlak daarna toch de aansluitingstreffer. Zo werd het toch nog spannend. Ondertussen waren de jongens echt verkleumd door de regen en wind en wilde iedereen heel graag gewisseld worden. Maar er moest toch nog wel tien minuten gespeeld worden. Op karakter heeft iedereen z’n beste beentje voorgezet en zo maakte Joey 1-3. Onze Gazellen maakt nog 2-3, maar direct daarna floot de scheidsrechter af.. De penalties werden voor deze keer overgeslagen en iedereen ging lekker terug naar de kleedkamer waar voor een aantal het huilen nader stond dan het lachen omdat ze zo koud en nat waren. Ze vergaten bijna dat ze toch maar weer 3 punten in de pocket hebben met toch weer een heel goed samenspel. Tot volgende week, hopelijk met iets beter weer!Een trotse voetbalmoeder