De Boelelaan 50
1082LR
AMSTERDAM
tel. 020-6445575

Voetballen tussen de hoge gebouwen van de Amsterdamse Zuid-As. Qua ligging schijnt dit de duurste club van Nederland te zijn en misschien wel van de wereld..Vandaag stond AFC op het menu. Er kon worden uitgeslapen want verzamelen was dit keer pas om 10 uur bij het station. Zonder Dylan, maar met Jemuël en Jermaih vertrokken we naar Amsterdam. De club heeft z’n eigen Q-park garage, maar Bas wist waar we gratis konden parkeren, moesten we wel een klein stukje lopen, maar dat zijn we wel gewend :-).Het team waar we tegen moesten speelden voorheen in de derde klasse dus we hadden hoge verwachtingen van dit team. Om 11 uur werd er afgetrapt. Al na vier minuten scoorde Joey de 0-1. Vlak daarna was het Lucas die 0-2 maakte. Daarna werd er over en weer gevoetbald zonder dat er veel gebeurde.. na een kwartier vond AFC het doel en maakte 1-2. Dit zou toch nog best een spannende wedstrijd kunnen worden.. Maar Jemuël liet even merken dat hij niet voor niets mee was gegaan en scoorde direct daarna de 1-3 en 1-4. Omdat we op het achterste veld speelden en de zon lekker scheen, hadden we de limonade voor de rust al meegenomen. Na een korte bespreking begon de tweede helft. Al vrij snel kwamen we op 1-5 door een eigen doelpunt van AFC.. Daarna was het vooral eenrichtingsverkeer naar het doel van AFC en hoefde Daley amper in actie te komen.. Joey wist nog 2x te scoren en Jemuël 3x. In de laatste 5 minuten mocht Macen, het vijfjarige neefje van Joey, nog even meedoen. Wat heeft hij het goed gedaan en kon bijna nog een doelpunt maken!De einduitslag was een ouderwetse 1-10 overwinning voor onze jongens. Top gedaan weer allemaal! Volgende week weer lekker thuis tegen Atletico Amsterdam, klinkt als een topclub.. tot volgende week!Groetjes, een trotse voetbalmoeder