1e wedstrijd met het Saense Parkethuys als sponsor

Wandelweg 16
1521AG
WORMERVEER
tel. 075-6216037

Afgelopen woensdag werden de jongens van JO9 getrakteerd op nieuwe trainingspakken van de sponsor het Saense Parkethuys. In deze mooie pakken verzamelden we ons om 9 uur op het Saen Siro terrein. De velden nog wat bevroren en het was ook nog een beetje mistig maar de jongens begonnen aan een goede warming-up en daarna wat oefeningen. Om half tien begon de wedstrijd tegen een nieuwe onbekende tegenstander DSOV uit Vijhuizen. Al in de vierde minuut opende Daeley de score, 1-0. Al spelen we nog steeds in de 4e klasse, tegen deze nieuwe tegenstanders moeten de jongens toch wat harder aan de bak. Voor het publiek leuk om te zien hoe zij de duels aangaan, acties durven te maken en elkaar goed aansturen. Opnieuw was het Daeley die een mooi doelpunt maakte en de stand op 2-0 zette. Na de rust kreeg ook DSOV veel kansen maar de uitstekende verdediging en keeper zorgden ervoor dat de bal niet in het doel terecht kwam. Maar spannend was het wel. Vlak voor tijd was het Rayaan die met een geweldige actie de bal van achter mee naar voren nam, onderweg werd hij nog onderuit gehaald maar stond snel weer op met de bal weer aan zijn voeten. Joey had ondertussen zijn positie voor het doel ingenomen. Rayaan zag dat en gaf een afgemeten voorschot die Joey in kon schieten 3-0!Nog steeds ongeslagen floot de scheids af. Volgende week naar AFC in Amsterdam, tot dan!Groetjes, een trotse voetbalmoeder