AMSTERDAM
tel. 020-6927617

niet alleen stonden alle moeders in het zonnetje ook de dames mochten voetballen met dit prachtige weer.

Wel een tikkeltje heet maarja je mag niet gaan klagen wanneer het eindelijk mooi weer is.

GeuzenMiddenmeer VR1 stond op het programma. Een belangrijke wedstrijd want bij winst staan we los van de onderste partijen!

Op het complex lag een veld op ons te wachten wat je niet bepaald als veld kon benoemen. De scheidsrechter had het veld afgekeurd en we speelde op een veld bij de buren. Gelukkig kon dat allemaal en ging de wedstrijd van start.

Saenden kwam direct in de aanval en creëerde mooie kansen. Geuzenmm kon alleen maar uitverdedigen en kwam de eerste helft weinig in de aanval. Shona wist Saenden al vroeg in de wedstrijd op een 0-1 voorsprong te brengen.

In de eerste helft ontstonden er veel corners, Amber gaf een mooie bal op Nina die door verbazing (dat de bal voor der voeten kwam) de kans niet goed benutte.

Rust met tussendoor drink pauzes vanwege de warmte.

De tweede helft kwamen een groot aantal doel schoten die of net over, paal, lat, net naast of bij de keepster kwam. Ik ben de tel kwijt geraakt maar het waren er te veel haha. De spanning was om te snijden want een 0-1 voorsprong was zeker niet wat de dames verdiende!

Maar Geuzenmm had 10 engeltjes op hun schouders en wij net het geluk niet.

Aan het einde van de tweede helft kwam Geuzenmm nog druk zetten maar de Saenden dames liet de winst niet uit hun handen pakken.

Eind stand 0-1 winst, leuke pot voetbal, leuke tegenstander en veel mooi acties op het veld.

Even een speciaal dankjewel aan onze invallers:

Demi MO17, Ella MO17, Renate op doel 30+, Mendy 30+ en onze verloren kinders Stasja & Maggi.  Zonder jullie konden we niet eens spelen! ๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™

Dinsdag 16 mei onze laatste competitie wedstrijd tegen Onze Gezellen VR1 thuis om 20:00