1521AG
WORMERVEER
tel. 075-6216037

Deze zaterdag stond er eindelijk weer eens een thuiswedstrijd op het programma. Na de reeks uitwedstrijden was het lekker om weer eens in eigen huis te spelen. Ditmaal namen we het op tegen Sporting Krommenie. Met een opkomend zonnetje en de velden nat van de ochtenddauw was het prima weer om lekker te voetballen.

Iedereen was keurig op tijd en konden we lekker rustig aan doen om voor te bereiden voor de wedstrijd die om 9.30 uur afgetrapt zou worden. Na de warming up stonden ze allemaal klaar voor de aftrap en floot onze vaste spelbegeleider Irma voor het begin. Gelijk zaten de dame en heren van Saenden er bovenop en waren er al kansen voor Wilco en Joep. Sporting Krommenie, die niet gekomen was om een potje weggetikt te worden, gaf pittig tegenstand. Toch bleef Saenden de druk houden en was het Jemuël die de bal in de voeten kreeg en 1 op 1 met de keeper de bal binnen schoot 1-0! Na de 1-0 ging het een beetje over en weer waarbij de verdediging aan beide kanten goed stond en er geen echt gevaarlijke kansen kwamen. Met nog 5 minuten te gaan in de 1e helft gaf Jayson een mooie uittrap waarbij Jemuël met een volley de bal op Bhailley gaf en zij twijfelde geen moment! Met een mooie volley schoot ze de bal in de kruising 2-0! De wedstrijd was los, want ook de eerstvolgende aanval kreeg Bhailley de bal en maakte al snel de 3-0! Comfortabele voorsprong zou je denken maar helaas dacht Sporting Krommenie daar anders over en wist op slag van rust de stand op 3-2 te zetten.

In de rust proberen snel op te laden voor de 2de helft maar de vaste aanhang van deze toppers zagen dat dit weer een knotsgekke, spannende 2de helft ging worden.

Gelijk na de aftrap was het Sporting Krommenie die er volop voor ging en daardoor werd Bhailley vrijgelaten. Met wat geluk kreeg zij de bal onder de keeper door 4-2! Toch werd het aanvallende spel van Sporting beloond en wisten ze de score om te zetten naar 4-4! Vanaf dat moment zag je dat Saenden echt helemaal leeg was en met nog ongeveer 5 minuten te gaan is dat geen goed teken. Toch wist Jemuël met alle energie die hij nog had de voorsprong voor Saenden op het bord te zetten 5-4.

Daarna zag je dat echt iedereen van Saenden helemaal op was en daar maakte Sporting Krommenie gebruik van en zette de eindstand van de wedstrijd op 5-6!!

Dame en heren, ik kan wel zeggen dat jullie patent hebben op het spelen van knotsgekke en spannende wedstrijden. Helaas mocht het dit keer niet lukken om de overwinning te pakken maar hopelijk volgende wedstrijd beter. Nu eerst even lekker de meidvakantie en de energie weer opbouwen.

Fijne vakantie en tot over 2 weken!                                      Jullie trouwe supporter!