Zaterdag 20 mei, Saenden Jo10-1 sluit seizoen winnend af!

Wandelweg 16
1521AG
WORMERVEER
tel. 075-6216037

Deze zaterdag stond de laatste competitiewedstrijd van het seizoen op het programma, thuis tegen VV Oosthuizen. Omdat de wedstrijd pas om 11.45 uur was kon iedereen lekker uitslapen en dit was een tegenstander die we nog niet eerder ontmoet hebben dit seizoen. Iedereen was keurig op tijd en ook onze invallers Joey en Lucas hadden er zin in om lekker te knallen. Onze vaste spelbegeleider Irma genoot even van een welverdiende vakantie dus deze wedstrijd werd geleid door Leonora. De tegenstander had wat moeite om het SaenSiro Complex te vinden dus die hadden een vertraging van 10 minuten.

Bij de aftrap begonnen we 5 tegen 5 totdat er meer van de tegenstander op kwam dagen. Saenden zette de druk er vol op en maakte goed gebruik van de ruimte daardoor wist Jemuël al in de 2de minuut de score te openen, 1-0! Oosthuizen leek wel bevroren op het veld te staan want nog geen 2 minuten later kreeg ook Joey de kans en scoorde de 2-0.

Vanaf dat moment gingen we door met 6 tegen 6 en Oosthuizen kwam daardoor iets meer aan voetballen toe. Alleen was het Saenden die aanvallend bleef spelen en in de 10de minuut was het wederom Jemuël die de kans kreeg en de 3-0 maakte! Daarna was het even gas terug voor Saenden want het kost best veel kracht, zeker als het zo lekker warm weer was zoals vandaag. Een paar minuten voor de rust een mooie opbouw van achteruit waarbij Lucas op snelheid langs de lijn een mooie voorzet gaf, Joep de bal op het koppie kreeg en de score op 4-0 wist te zetten. Oosthuizen die ook kleine kansjes kreeg, werden keer op keer tegen gehouden door Jayson maar toch wisten ze er 4-1 van te maken. Op slag van rust nam Wilco een uitbal op een voor hem ideale plek en kon de bal mooi indraaien in de verre hoek en zette daarmee de stand op 5-1!

De 2de helft begon Saenden ook scherp net als Oosthuizen maar was het Bhailley die de kans kreeg en de 6-1 maakte. Omdat sommige van Saenden al een wedstrijd in de benen hadden, zag je dat de energie en concentratie wat verslapte en kreeg Oosthuizen diverse kansen zodat Jayson en de verdediging echt even aan de bak moesten. Toch kon niet voorkomen worden dat de score op 6-2 kwam. In de laatste minuut zette Jemuël nog 1x aan en wist de eindstand van de wedstrijd op 7-2 te zetten!

Boys en Girl, wat een heerlijke wedstrijd om het seizoen mee af te sluiten en hoe lekker is het om dat winnend te doen! Lucas en Joey wederom bedankt voor het invallen bij deze wedstrijd, jullie aanwezigheid is niet onopgemerkt gebleven!

Dit was de laatste competitiewedstrijd van het seizoen. Nog 1 toernooi te gaan en dan lekker gaan genieten van een welverdiende vakantie!

Tot de volgende keer!                                                Jullie trouwe supporter!