Wandelweg 16
1521AG
WORMERVEER
tel. 075-6216037

Eindelijk na een heerlijke meivakantie waarin alle kids het batterijtje hebben kunnen opladen gaan we, met nog 2 speelrondes te gaan, toch echt beginnen aan de Grande Finale van dit seizoen. Het beloofde, zoals je van deze tijd van het jaar mag verwachten, een overheerlijke zonnige dag te worden. Vandaag stond de wedstrijd tegen ZVV Zaandijk op het programma waar al 3x eerder tegen was gespeeld maar nog geen winst was geboekt tegen dit team.

De aftrap was om 9 uur en iedereen was ruim op tijd aanwezig. Omdat er allemaal gespannen koppies het veld op kwamen voor de warming up besloot de coach er een ontspannen voorbereiding van te maken. Om 9 uur vloot onze vaste spelbegeleider Irma voor het begin van de wedstrijd. Saenden die gelijk vol gas er voor ging creëerde kans op kans die helaas allemaal net gemist werden. In ongeveer de 12e minuut kreeg Jemuël de bal in de voeten en wist deze keer zijn kans te benutten en tikte de 1-0 binnen! Het leek wel alsof dat het startschot was voor het begin van wederom een leuke en spannende wedstrijd. Zaandijk die ook steeds kansjes kreeg wist al snel de gelijkmaker te scoren 1-1! Het ging de rest van de 1e helft gelijk op tot in de laatste minuten waar Wilco op volle snelheid langs de lijn de bal voor gaf en via de voet van de tegenstander de bal in het doel belande en de ruststand op 2-1 kwam.

Direct na de aftrap in de 2de helft ging Saenden verder waar ze gebleven waren, waarbij Zaandijk gedwongen werd meer verdedigend te spelen. Wilco die deze wedstrijd zijn balcontrole en snelheid goed wist te gebruiken en met een hele mooie actie maakte hij al vroeg in de 2de helft de 3-1! Verbaasd en vol ongeloof stond Zaandijk op het veld en keken elkaar aan hoe dit kon gebeuren. Saenden maakte gelijk gebruik van het concentratieverlies van Zaandijk en het was Bhailley die de kans kreeg en met een mooi schot de 4-1 maakte! Toch bleef Zaandijk het proberen en maakte de 4-2.

In de laatste 20 minuten kwamen Joey en Lucas vanuit de J09 ons versterken. Lucas die samen met Wilco de deur achterin goed dicht wist te houden en elke aanval van Zaandijk werd dan ook vakkundig weggewerkt door deze 2 toppers. Zaandijk kon geen vuist meer maken tegen dit aanvallende Saenden. Zo kreeg ook Lex de kans op een schot en maakte de 5-2! Nog geen minuut later nam Wilco een uitbal en wist deze heerlijk in de verre hoek te plaatsen 6-2! Joey die niet voor niets was gekomen natuurlijk, kreeg de bal door een mooie voorzet van Lex en wist deze heel netjes af te ronden 7-2! In de laatste minuut nog 1 aanval van Saenden door Wilco, die via de teen van Jemuël de eindstand op 8-2 zette!

Heren en dame, dit was weer een heerlijke overwinning en na een aantal keren verlies was dit wel weer even nodig! We zijn blij dat jullie je eigen spel weer hebben teruggevonden. Ik wil graag Joey en Lucas bedanken voor de ondersteuning deze wedstrijd. Volgende week de laatste competitiewedstrijd van het seizoen en laten we die knallend afsluiten!

Tot volgende week!                                       Jullie trouwe supporter!